HKB Blog

HKB

Weet jij wat één werkdag in jouw bedrijf kost?

Bezig zijn met je administratie of je financiën is vaak een hinderlijke onderbreking van het ondernemerschap. Toch helpt het om daadwerkelijk te weten wat er nou in en uit jouw bedrijf gaat, en zorgt dit inzicht er juist voor dat jij gemakkelijker vooruit kunt kijken en beter kunt voorspellen wat dat met jouw bedrijf doet.

Hoe? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder »
HKB

Strategie | Je doelen zijn bekend, maar hoe ga je die realiseren?

Het hebben van een visie en missie is belangrijk, maar om je missie te laten slagen heb je een strategie nodig, een (strijd)plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een duidelijke strategie kan jouw bedrijf zich onderscheiden in de markt.

Lees verder »
HKB

Groeistrategie

Iedere ondernemer start zijn bedrijf met een bedrijfsstrategie en een droom. Je wil jouw dienst of product aanbieden vanuit je eigen bedrijf om jouw droom te verwezenlijken.

Lees verder »
HKB

De HKB Methode

Met de HKB Methode krijg je meer rust, succes en plezier in het ondernemen. We maken strategie die echt werkt en daadwerkelijk tot uitvoering komt.

Lees verder »
HKB

Niels Koks nieuwste aanwinst HKB

Niels Koks is sinds deze maand bedrijfsadviseur bij HKB. Extra leuk, want Niels heeft een kleine 6 jaar geleden ook al bij ons stage gelopen! Als bedrijfsadviseur ondersteunt en begeleidt MKB bedrijven bij het maken van een strategie en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn strategiebepaling, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Graag stellen wij Niels aan je voor!

Lees verder »