HKB Blog

HKB

HKB Klanttevredenheid 2023

De afgelopen periode hebben wij de tevredenheid uitvoerig nagevraagd bij onze opdrachtgevers. Wij zijn verheugd met de beoordelingen & de feedback die wij op onze dienstverlening hebben gekregen!

Lees verder »
HKB

HKB zet groeistap met overname van Big Five for Life

HKB Franchise kondigt met trots aan dat het bedrijf Big Five for Life Franchise BV heeft overgenomen. HKB en Big Five For Life bundelen vanaf april 2023 hun krachten en zetten in op verdere groei binnen Nederland en Vlaanderen. De ambitie is om dit jaar in aantal coaches te verdubbelen en om binnen 3 jaar naar een totaal van ruim 60 coaches te groeien.

Lees verder »
HKB

Strategie | Je doelen zijn bekend, maar hoe ga je die realiseren?

Het hebben van een visie en missie is belangrijk, maar om je missie te laten slagen heb je een strategie nodig, een (strijd)plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een duidelijke strategie kan jouw bedrijf zich onderscheiden in de markt.

Lees verder »
HKB

Weet jij wat 1 dag in jouw bedrijf kost?

Bezig zijn met je administratie of je financiën is vaak een hinderlijke onderbreking van het ondernemerschap. Toch helpt het om daadwerkelijk te weten wat er nou in en uit jouw bedrijf gaat, en zorgt dit inzicht er juist voor dat jij gemakkelijker vooruit kunt kijken en beter kunt voorspellen wat dat met jouw bedrijf doet.

Hoe? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder »
HKB

HKB en familiebedrijven

Familiebedrijven hebben een aantal kenmerken waardoor dingen net iets anders gaan dan bij andere bedrijven. Belangen kunnen nogal eens verschillen en de emotie ligt vaak wat meer aan de oppervlakte. Deze dynamiek vraagt om begrip voor wat er binnen een familiebedrijf gebeurt en een specifieke aanpak wanneer het gaat om strategiebepaling, overdracht of waardering.

Lees verder »
HKB

Droom – Waarom doe je wat je doet?

Iedere ondernemer heeft een andere droom. De één droomt van de lol die hij of zij heeft met zijn of haar mensen. Een ander droomt over de dingen waar hij of zij trots op is. Bij HKB horen we veel ondernemersdromen.

Lees verder »