HKB Blog

bedrijf kopen
HKB

Succesvol een bedrijf kopen

Ruud van Empel is een ambitieuze ondernemer. Gestart vanuit zijn kantoor aan huis heeft hij zijn bedrijf opgebouwd tot een toonaangevend inspectie en adviesbureau met dienstverlening door heel Nederland. Ruud heeft zichzelf in die tijd ontwikkelt van zzp-inspecteur naar directeur van ondertussen 3 verschillende bedrijven. Het ontwikkelen van een acquisitiestrategie om van Empel te laten groeien is een proces dat in de afgelopen jaren plaatsvond.

Lees verder »
Misbaar bedrijf
HKB

Maak je bedrijf waardevoller door misbaar te zijn

Veel ondernemers voelen zich onmisbaar. Zelfs tijdens de vakantie is de ondernemer ‘gewoon’ bereikbaar. Want wat is nu de moeite om tijdens de vakantie dat ene telefoontje te plegen, die ene mail te beantwoorden of zelfs even een Teams-vergadering te doen? ‘Want anders kunnen ze niet verder’. Herken je dit? Dan doe je iets verkeerd, want feit is: je bedrijf is minder waard als jij onmisbaar bent

Lees verder »
HKB

Huib van Leeuwen van start met HKB De Kempen!

Eindelijk is het is zover! Huib van Leeuwen gaat van start met zijn kantoor HKB De Kempen.

Met meer plezier en succesvoller ondernemen in De Kempen
HKB De Kempen richt zich op MKB’ers in de regio De Kempen. Huib van Leeuwen helpt ondernemers op een praktische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie. Hij draagt graag bij aan het realiseren van hun droom. Door zijn ervaring als Operationeel Directeur in de automotive sector gepaard met een generalistische blik is hij een waardevolle sparringpartner voor ondernemers.

Lees verder »
HKB

HKB Meierijstad geopend door Mariëlle Koenen

Meierijstad is vanaf vandaag officieel voorzien van een HKB vestiging! Mariëlle Koenen gaat als ondernemer en zelfstandig adviseur aan de gang met haar kantoor HKB Meierijstad. Als geboren en getogen Veghelse richt Mariëlle zich op Veghel, Schijndel, Erp en Sint Oedenrode. Het is de zevende vestiging  van HKB na de Kempen, Veldhoven Tilburg, Valkenswaard, Geldrop en ‘s-Hertogenbosch. 

Lees verder »
HKB

HKB ‘s-Hertogenbosch gestart door Alex Weyers!

Het hoge woord kan eruit: Alex Weyers start als bedrijfsadviseur en eigenaar zijn vestiging  van HKB in ‘s-Hertogenbosch. De stad ‘s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, heeft een bijzonder rijke historie en kent veel bedrijvigheid. Zowel de stad als de regio zijn aantrekkelijk voor ondernemers. Ondernemers profiteren hier elke dag van de bruisende binnenstad, de bourgondische netwerkcultuur en elkaars kennis. Deze groep ondernemers helpt oprichter Alex Weyers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie. Hij draagt graag bij aan het realiseren van hun droom. 

Lees verder »