Over ons

HKB is in 2014 opgericht door Rob Bierens. Wij zijn een bedrijfsadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Maar dat doen wij nét iets anders dan onze concullega’s.

Wij hebben namelijk een Actieplan Voor Succesvol Ondernemen en een strategiekaart ontwikkeld. Hiermee zorgen we voor een duidelijk stappenplan met concrete acties en haalbare doelen. Dat vinden we namelijk nuttiger dan een wollig rapport dat in een bureaulade komt te liggen. En hierin zijn wij uniek.

Onze adviseurs bieden deskundige ondersteuning bij ondernemers die keuzes gaan maken over de koers van hun bedrijf. Enthousiaste sparringpartners waarmee je kunt klankborden wanneer dat nodig is.

Onze deskundigheidsgebieden zijn onder andere groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Ondertussen telt HKB de volgende bedrijven:

CoTrans

CoTrans

HKB kijkt vanuit een helikopter view naar Cotrans en brengt concrete verbeterpunten in kaart. Dankzij het advies van Rob Bierens hebben wij diverse bedrijfsverbeteringen doorgevoerd, onder andere op het gebied van automatisering en kwaliteitsmanagement. Voor mij is het belangrijk dat ik kan sparren en klankborden met Rob, wiens kennis en Kempische nuchterheid erg gewaardeerd wordt.

Patrick Coppens
Directeur
Van Empel Inspecties en Advisering

Van Empel Inspecties en Advisering

Als één van de eerste klanten van HKB ben ik erg te spreken over de professionaliteit, snelheid en kunde van de adviseurs. Rob en Frans hebben samen met mij bekeken hoe we de algemene bedrijfsvoering in brede zin kunnen verbeteren. We hebben inmiddels diverse procesverbeteringen doorgevoerd en de interne kosten teruggedrongen. Mede daardoor zijn we de afgelopen jaren gegroeid en hebben we extra personeel in dienst genomen. Als ondernemende techneut zijnde is het erg prettig om tweewekelijks met Rob te sparren over managementzaken en zijn hulp te kunnen inschakelen bij zaken waar ik minder verstand van heb, zoals personeelszaken. Zo hielp Mirjam Broeders ons met het werven van een nieuwe medewerker en maakte zij een gedragsanalyse van het nieuwe management. Daarnaast heeft Matty Geertsen een aantal succesvolle communicatietrainingen verzorgd. Dankzij HKB werken wij continue aan het optimaliseren van onze processen en verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ruud van Empel
Directeur