Bedrijfsadviseur

Heb je ervaring op management- en/of directieniveau binnen het MKB? Denk je eraan om voor jezelf te beginnen of ben je al aan de gang als bedrijfsadviseur? Wil je met al jouw kennis en ervaring uit het bedrijfsleven andere MKB-ondernemers op een praktische manier succesvoller maken?
Dan ben je bij HKB aan het goede adres!

Veel ondernemers in het MKB vinden het moeilijk vinden om de volgende stap te zetten met hun bedrijf. Ze krijgen het zelf steeds drukker, terwijl het plezier en het succes daar niet persé groter van wordt.

Als adviseur ondersteun je hen daarbij. Wij staan naast de ondernemer en wij bieden tastbare toegevoegde waarde door ervaring & kennis uit de praktijk. HKB adviseurs zijn ondernemers, sparringspartners én ervaringsdeskundigen.

Contact opnemen

HKB ondersteunt Bedrijfsadviseurs en hun klanten

Bedrijfsadviseur is geen normale baan. Naast het adviseren van jouw ondernemers, wil je ook aan je eigen bedrijf blijven werken. Hoe zorg je ervoor dat jouw adviespraktijk kan doorgroeien? Hoe zorg je ervoor dat je jouw ondernemers op de juiste manier begeleid? Vergeet je niets in de adviezen aan jouw klanten? Dit is een grote uitdaging voor veel bedrijfsadviseurs en er wordt van jou verwacht dat je alles weet en kan.

Partner worden bij HKB betekent ook dat je daarin ondersteuning krijgt. De HKB Methode zorgt ervoor dat je jouw ondernemers en bedrijven volledig kunt begeleiden. En doordat je onderdeel bent van een club heb je altijd een collega om mee te sparren over jouw uitdagingen.

Daarnaast zet ons hoofdkantoor zich dagelijks in om adviseurs in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen.

Wil jij weten wat het inhoudt om een succesvolle adviseur te zijn in het bedrijfsleven? Download dan onze whitepaper hierover

Download de Whitepaper

HKB. De formule voor de succesvolle bedrijfsadviseur

De HKB Methode

Zij kunnen het weten