HKB Meierijstad

Kenmerkend voor Meierijstad is de keur aan MKB-bedrijven, grootbedrijven en multinationals, die samen zorgen voor een top 3 notering van economische bedrijvigheid in Brabant. Vooral de agrifood, maar ook maakindustrie en logistiek zijn ruim vertegenwoordigd. MKB-ondernemers in verschillende branches motiveren we graag om het beste uit zichzelf te halen. We begeleiden bedrijven in Veghel, Schijndel, Erp en Sint-Oedenrode naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering.

Bedrijfskundig advies in Meierijstad

De missie van HKB Meierijstad is om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Ondernemers zijn bevlogen, vakkundig en hebben talenten waar ze in uitblinken. Ze gaan voor een droom en houden ondertussen vele ballen in de lucht.

Als ondernemer wil je bezig zijn met je passie en doelgericht aan je bedrijf werken. Wij helpen je daar graag bij, door kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in kaart te brengen en om te zetten naar actie.

Wil jij

  • – meer ondernemen en minder managen?
    – meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
    – meer tijd en geld overhouden?
    – groeien als persoon en als ondernemer?

HKB Meierijstad helpt jou als ondernemer op een praktische manier om aan je bedrijf te werken. Bekijk onze diensten.

Mariëlle Koenen, oprichter van HKB Meierijstad, helpt je met succesvoller ondernemen!

Bijdragen

Meer nieuws
veerkracht werknemers
HKB

Maak je medewerkers veerkrachtiger

Een belangrijk onderdeel van een veerkrachtige organisatie is de mate waarop werknemers kunnen meebewegen met al deze veranderingen. Een blog over wat de mogelijkheden zijn om de veerkracht van de werknemers te vergroten

Lees verder »

Team HKB Meierijstad

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Meierijstad?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met ons op.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we  alles vertellen over de werkwijze van HKB Meierijstad en wat dit voor jou gaat opleveren!

HKB Meierijstad
Dorshout 37
5462 GM Veghel

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.