HKB Ondernemerscafé

 

HKB organiseert door het jaar meerdere informatieve en interactieve evenementen voor en door ondernemers: Het HKB Ondernemerscafé. Graag vertellen we je meer over de bijeenkomsten die op de planning staan!

 

HKB Accountantscafé: Het vroegtijdig signaleren van zwaar weer bij MKB bedrijven

HKB organiseert in met medewerking van sprekers vanuit de Hogeschool Rotterdam (Kenniscentrum Business Innovation) en Rabobank de eerste editie van het HKB AccountantsCafé in Veldhoven. Dit evenement is speciaal voor accountants en administratiekantoren die hun klanten beter willen adviseren en signalen van ‘zwaar weer’ eerder willen herkennen.

Wanneer: donderdag 18 april

Waar: HKB Hoofdkantoor, Dorpstraat 173, Veldhoven

Meer weten en/of inschrijven, klik hier!

Hoe toekomstbestendig is jouw verdienmodel?

Je bent lekker bezig in je bedrijf. Altijd druk en er lijkt geen vuiltje aan de lucht…Maar ineens zijn daar nieuwe concurrenten, andere verkoopkanalen of bijvoorbeeld veranderende inkoopvoorwaarden.

Je verdienmodel moet op de schop. Je moet je zeilen bijzetten terwijl je al midden in de storm zit. Het verschil tussen hard in ten opzichte van hard aan je bedrijf werken wordt ineens duidelijk…

Wanneer: Woensdag 24 april

Waar: Oetsjpanning de Meuleberg, Waterschei 71 in Melick

Meer weten of inschrijven: klik hier voor meer informatie

Werk u in of aan uw bedrijf?

Binnenkort meer informatie

Wanneer: Donderdag 25 april

Waar: Business Center Terbekehof

Meer weten of inschrijven: klik hier voor meer informatie

Heb jij vragen over onze HKB Ondenemerscafé’s? Is er een ander onderwerp waar je vragen over hebt? Of wil je eens kennismaken met één van onze adviseurs? Laat ons dan iets weten via bijgevoegd informatieformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.