HKB De Kempen

Van oudsher werken de Kempenaren al samen. Vroeger was dat nodig om het hoofd boven water te houden omdat op de schrale zandgronden weinig te verdienen was. Daarom zit het samenwerken stevig in het DNA van de kempenaar gebakken.

De regio herbergt een belangrijke maakindustrie. Deze maakindustrie is ook van groot belang als toeleverancier voor de OEM’s (Original Equipment Manufacturer) in de Metropoolregio Brainport Eindhoven en daarmee voor het economische succes van de regio. Volgens het Elsevier Weekblad in 2018 stond De Kempen in de top 3 van de snelst groeiende regio’s van Nederland.

Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel – de Mierden

Bedrijfskundig advies in De Kempen

De missie van HKB De Kempen is om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Ondernemers zijn bevlogen, vakkundig en hebben talenten waar ze in uitblinken. Ze gaan voor een droom en houden ondertussen vele ballen in de lucht.

bedrijfsadvies de kempen

Dus wil jij…
• zelf meer van waarde zijn, door minder aanwezig te zijn?
• ondernemen weer leuk vinden?
• het rendement van de organisatie verhogen?
• de efficiëntie binnen je organisatie verbeteren?
• succesvoller ondernemen?

Dan helpt Huib van Leeuwen jou in de regio De Kempen graag verder.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB De Kempen en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.