Succesvoller ondernemen met HKB

De HKB methode zorgt voor een beter inzicht in jouw bedrijfsprocessen. De verbeterkansen worden snel zichtbaar en we werken samen aan de realisatie van de benodigde acties. Dit uiteraard vanuit jouw droom: jouw missie, visie en kernwaarden.

Deze bewezen methode is ook het startpunt in het geval van specifieke situaties zoals bij een waarderingsvraag, opvolgingswens, financieringsnoodzaak of expansiemogelijkheden.

Wil jij …

• meer ondernemen en minder managen?
• meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
• meer tijd en geld overhouden?
• groeien als persoon en als ondernemer?

 

Jeroen Beelen van HKB Valkenswaard

Mijn opdrachtgevers beschrijven mijn aanpak als laagdrempelig, betrokken en kritisch. Ik sta voor de ondernemer klaar: je staat er dus nooit alleen voor. Dit doe ik vanuit mijn kritische betrokkenheid. Ik zal je ook wijzen op de zaken die aandacht nodig hebben of elementen die realisatie van onze doelstellingen in de weg staan.

Met de inzet van de HKB methode volgen we een traject dat gegarandeerd rust creëert voor jou. Ik zorg ervoor dat jij al het plezier, dat wellicht minder groot is dan toen je begon met ondernemen, weer terugvindt.

Ik vind het belangrijk dat ondernemers blijven dromen, maar dit wel concreet maken met een doel. Je kunt daar als ondernemer naar toewerken en uiteindelijk trots zijn op wat je behaald hebt. Onze HKB methode waarborgt dat je strategie aansluit bij je droom maar ook realistisch is om te realiseren.

Ondernemer in de regio Valkenswaard? Jeroen Beelen is de sparring partner bij ondernemerszaken.

Valkenswaard, Waalre, Heeze, Leende en Cranendonck barsten van de industrie. Een interessante regio met een breed palet aan bedrijven. Een gebied dat natuurlijk grenst aan Brainport Eindhoven Waar in Brainport de denkers zitten, ligt er in de industrie omheen een cruciale rol weggelegd voor de doeners en de makers. Een fantastisch gebied dat samenwerkt met de high-tech, waar ondernemers hard en slim voor werken.

Ik ben eigenaar van en bedrijfsadviseur bij HKB Valkenswaard.  Ik ondersteun en begeleid jou en jouw bedrijf bij het maken van een heldere doelgerichte strategie, en het uitvoeren hiervan.

Mijn specialisaties zijn financieringen, ondernemerschap, rendementsverbetering & strategiebepaling.

Een greep uit mijn klanten

Bijdragen

Meer nieuws
HKB

Strategie | Je doelen zijn bekend, maar hoe ga je die realiseren?

Het hebben van een visie en missie is belangrijk, maar om je missie te laten slagen heb je een strategie nodig, een (strijd)plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een duidelijke strategie kan jouw bedrijf zich onderscheiden in de markt.

Lees verder »
HKB

HKB en familiebedrijven

Familiebedrijven hebben een aantal kenmerken waardoor dingen net iets anders gaan dan bij andere bedrijven. Belangen kunnen nogal eens verschillen en de emotie ligt vaak wat meer aan de oppervlakte. Deze dynamiek vraagt om begrip voor wat er binnen een familiebedrijf gebeurt en een specifieke aanpak wanneer het gaat om strategiebepaling, overdracht of waardering.

Lees verder »
HKB

Wat is een sales funnel?

Een sales funnel is een hulpmiddel dat het proces beschrijft waarbij suspects ook daadwerkelijk klant worden. De sales funnel wordt ingezet om een forecast te kunnen maken. Een forecast is een voorspelling van de omzet die je kunt behalen bij een bepaalde (verkoop)inspanning. Daarmee is een sales funnel bij uitstek geschikt om accountmanagers en verkopers goed te kunnen sturen.

Lees verder »

Wil jij vrijblijvend kennis maken met ons kennismaken?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Valkenswaard en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.