HKB regio Valkenswaard

Valkenswaard, Waalre, Heeze, Leende en Cranendonck barsten van de industrie. Een interessante regio met een breed palet aan bedrijven. Een gebied dat natuurlijk grenst aan Brainport Eindhoven Waar in Brainport de denkers zitten, ligt er in de industrie omheen een cruciale rol weggelegd voor de doeners en de makers. Een fantastisch gebied dat samenwerkt met de high-tech, waar ondernemers hard en slim voor werken.

Bedrijfskundig advies in regio Valkenswaard

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Wij begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Zodat jij weer aan je bedrijf kunt werken, in plaats van erin. Jij kansen kunt zien en benutten, in plaats van deze te missen door de dagelijkse hectiek. En wij er samen voor kunnen zorgen dat jouw onderneming succesvoller wordt.

Onze opdrachtgevers beschrijven onze werkwijze als laagdrempelig en betrokken. We staan altijd voor de ondernemer klaar, je staat er dus nooit alleen voor. Met de slimme producten van HKB volgen we een traject waarin we rust gaan creëren voor jou. We zorgen ervoor dat jij al het plezier, dat wellicht minder groot is dan toen je begon met ondernemen, weer terugvindt. We kunnen jou helpen met de volgende specialistische gebieden: financiering, groei, strategie, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Kortom, wil jij..
• meer inzicht in de financiën en waarde drijvers?
• je doelstellingen behalen?
• meer te ondernemen en minder te managen?
• meer tijd en geld over houden?

 

Jeroen Beelen helpt jou in de regio Valkenswaard met succesvoller ondernemen!

Team HKB Valkenswaard

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB regio Valkenswaard?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Valkenswaard en wat dit voor jou gaat opleveren!

HKB Valkenswaard
Place for Bizz
Kerkhofstraat 21, Unit 105
5554 HG Valkenswaard
Email:  j.beelen@hkb-advies.nl
Telefoon: 0612782412

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.