HKB Veldhoven

Met een uitstekend ondernemend klimaat zet Veldhoven zich op de kaart in de Brainport regio. Dit is het derde economische kerngebied van betekenis in Nederland, samen met de Rotterdamse haven en Schiphol. MKB-ondernemers in Veldhoven vormen samen een sterk netwerk waarbij samenwerken, innoveren en duurzaamheid een garantie biedt op groei en succes voor ieder MKB bedrijf.

Bedrijfskundig advies in Veldhoven

HKB Veldhoven levert bedrijfskundig advies en creëert tastbare toegevoegde waarde aan het MKB in Veldhoven. Dit doen we vanuit een rijke ervaring én uitgebreide theoretisch kennis. HKB Veldhoven is gespecialiseerd in verandermanagement en het verbeteren van de bedrijfsvoering. We brengen kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in kaart en zetten dit om in actie. HKB heeft een toolbox ontwikkeld met allerlei slimme producten die we inzetten tijdens de begeleiding. Hierdoor kunnen wij pragmatisch werken richting het einddoel: jou succesvoller laten ondernemen.

Opdrachtgevers beschrijven ons als scherpe en heldere analisten die onderwerpen niet schuwen. We zijn actiegerichte en praktische mensen bij wie resultaat boeken de essentie vormt van het werk. Wil je weer aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf? Maak dan kennis met Rob Kimpen van HKB Veldhoven.

Wil jij …
• meer ondernemen en minder managen?
• meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
• meer tijd en geld overhouden?
• groeien als persoon en als ondernemer?

Rob Kimpen helpt jou in de regio Veldhoven met succesvoller ondernemen!

Een greep uit onze klanten

Team HKB Veldhoven

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Veldhoven?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Veldhoven en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Rob Kimpen motivatie

Hoe kan je de motivatie van je personeel stimuleren?

16 oktober, 2020

De motivatie van jou als ondernemer. Er is niemand die zal beweren dat een passievolle ondernemer niet tot op het bot gemotiveerd is. Het is normaal dat personeel met diverse functies binnen een organisatie in verschillende mate gemotiveerd zijn. Het wil echter niet zeggen dat je als ondernemer geen invloed hebt op de motivatie van je personeel..

Webinar: de vijf aspecten van sterk leiderschap

5 maart, 2021

In dit webinar legt Rob Kimpen, bedrijfskundig adviseur en oprichter van HKB Veldhoven, uit hoe je een sterk leider kunt worden.

Opening vestiging Rob Kimpen in Veldhoven!

22 oktober, 2019

De nieuwe vestiging van HKB voor Succesvoller Ondernemen van Rob Kimpen is vrijdag 18 Oktober feestelijk geopend!