HKB Veldhoven

Met een uitstekend ondernemend klimaat zet Veldhoven zich op de kaart in de Brainport regio. Dit is het derde economische kerngebied van betekenis in Nederland, samen met de Rotterdamse haven en Schiphol. MKB-ondernemers in Veldhoven vormen samen een sterk netwerk waarbij samenwerken, innoveren en duurzaamheid een garantie biedt op groei en succes voor ieder MKB bedrijf.

Bedrijfskundig advies in Veldhoven

HKB Veldhoven levert bedrijfskundig advies en creëert tastbare toegevoegde waarde aan het MKB in Veldhoven. Dit doen we vanuit een rijke ervaring én uitgebreide theoretisch kennis. HKB Veldhoven is gespecialiseerd in verandermanagement en het verbeteren van de bedrijfsvoering. We brengen kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in kaart en zetten dit om in actie. HKB heeft een toolbox ontwikkeld met allerlei slimme producten die we inzetten tijdens de begeleiding. Hierdoor kunnen wij pragmatisch werken richting het einddoel: jou succesvoller laten ondernemen.

Opdrachtgevers beschrijven ons als scherpe en heldere analisten die onderwerpen niet schuwen. We zijn actiegerichte en praktische mensen bij wie resultaat boeken de essentie vormt van het werk. Wil je weer aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf? Maak dan kennis met Rob Kimpen van HKB Veldhoven.

Wil jij …
• meer ondernemen en minder managen?
• meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
• meer tijd en geld overhouden?
• groeien als persoon en als ondernemer?

Rob Kimpen helpt jouw in de regio Veldhoven met succesvoller ondernemen!

Een greep uit onze klanten

Team HKB Veldhoven

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Veldhoven?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Veldhoven en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.