HKB Bedrijfsadvies in Veldhoven

Bedrijfsadvies in Veldhoven

HKB Veldhoven levert bedrijfskundig advies en creëert tastbare toegevoegde waarde aan het MKB in Veldhoven. Dit doen we vanuit een rijke ervaring én uitgebreide theoretisch kennis. HKB Veldhoven is gespecialiseerd in verandermanagement en het verbeteren van de bedrijfsvoering. We brengen kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in kaart en zetten dit om in actie. HKB heeft een toolbox ontwikkeld met allerlei slimme producten die we inzetten tijdens de begeleiding. Hierdoor kunnen wij pragmatisch werken richting het einddoel: jou succesvoller laten ondernemen.

Met een uitstekend ondernemend klimaat zet Veldhoven zich op de kaart in de Brainport regio. Dit is het derde economische kerngebied van betekenis in Nederland, samen met de Rotterdamse haven en Schiphol. MKB-ondernemers in Veldhoven vormen samen een sterk netwerk waarbij samenwerken, innoveren en duurzaamheid een garantie biedt op groei en succes voor ieder MKB bedrijf.

Rob Kimpen helpt jou in de regio Veldhoven met succesvoller ondernemen!

Opdrachtgevers beschrijven ons als scherpe en heldere analisten die onderwerpen niet schuwen. We zijn actiegerichte en praktische mensen bij wie resultaat boeken de essentie vormt van het werk. Wil je weer aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf? Maak dan kennis met Rob Kimpen van HKB Veldhoven.

Wil jij …

• meer ondernemen en minder managen?
• meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
• meer tijd en geld overhouden?
• groeien als persoon en als ondernemer?

Een greep uit onze klanten

Rob Kimpen is de sparringpartner voor ondernemend Veldhoven

Rob startte zijn carrière in de zorgsector. Zijn meest recente succes was de implementatie van verschillende innovatieve toepassingen (e-health).  Een aantal jaren geleden maakte hij bewust de keuze om de deur bij zijn werkgever te sluiten en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Waarom HKB?

‘Vanuit mijn achtergrond in zorgbedrijven heb ik natuurlijk meer dan genoeg verhalen gehoord,  maar het tempo ligt daar gewoon te laag.  Ik wil verandering, meer snelheid en meer pro-activiteit. Daarom heb ik mij bedrijfskundig opgeleid, met als rode draad persoonlijk leiderschap in snel veranderende organisaties. Daar bleek al snel mijn kracht te liggen. Als mensgericht ondernemer en leider met visie kan ik bedrijven, en hun mensen , ondersteunen om te groeien.’

Zijn specialisaties binnen HKB zijn:

• Groeistrategie
• Bedrijfsverbetering
• Leiderschap
• Innovatie

Wie is Rob?

Rob is geboren in België, maar inmiddels al 20 jaar een echte Brabander.  Hij is 53 jaar en woont nu  15 jaar in Veldhoven samen met zijn vriendin Annemieke en hun dochter Juna. In zijn vrije tijd is Rob een bourgondiër en zoveel mogelijk met vrienden & familie. Daarnaast leest Rob graag, luistert hij graag (rock)muziek & is hij actief bij de lokale tennisvereniging.

Bijdragen

Meer nieuws
HKB

De aanhouder wint!

Sommige ondernemers denken dat ze worden ervaren als een lastpak als ze follow-up gesprekken voeren. Er heerst dan de angst dat dit ertoe zal leiden dat de prospect het product of de oplossing zal afwijzen. Daarom maken veel ondernemers de fout om maar een of twee keer op te volgen. 

Lees verder »
HKB

Weet jij wat één werkdag in jouw bedrijf kost?

Bezig zijn met je administratie of je financiën is vaak een hinderlijke onderbreking van het ondernemerschap. Toch helpt het om daadwerkelijk te weten wat er nou in en uit jouw bedrijf gaat, en zorgt dit inzicht er juist voor dat jij gemakkelijker vooruit kunt kijken en beter kunt voorspellen wat dat met jouw bedrijf doet. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder »
HKB

Webinar: de vijf aspecten van sterk leiderschap

In dit webinar legt Rob Kimpen, bedrijfskundig adviseur en oprichter van HKB Veldhoven, uit hoe je een sterk leider kunt worden.

Lees verder »

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Veldhoven?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Veldhoven en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.