HKB Bedrijfsadvies in Noord-Limburg

Ik ben Marc Puyn en ik werk als bedrijfsadviseur bij HKB. Mijn werkgebied omvat Venlo, Horst, Venray en de omliggende gebieden. Deze regio in Noord-Limburg is zakelijk gezien bijzonder levendig.

 

De logistieke hub functie trekt zowel nationale als internationale bedrijven naar deze regio. Bovendien is de maakindustrie hier sterk vertegenwoordigd. De 300 aanwezige maakbedrijven genereren jaarlijks een omzet van maar liefst 7,5 miljard euro, wat neerkomt op 33% van het regionale bruto product.

 

Kortom, er is veel bedrijvigheid, waarbij het midden- en kleinbedrijf een cruciale rol speelt. Graag help ik ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij de uitdagingen die op hun pad komen.

 

Bedrijfskundig advies in Noord-Limburg

Het is mijn missie om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen.

 

Wij helpen ondernemers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie en het verwezenlijken van hun ambities. Dit doen we met behulp van onze bewezen HKB Methode.

 

HKB Noord-Limburg biedt bedrijfskundig advies en ondersteunt ondernemers bij al hun vraagstukken. Dit doen we op pragmatische wijze waarbij we ook het overzicht houden op jouw langetermijn-doelen.

 

Marc Puyn, oprichter en eigenaar van HKB Noord-Limburg, staat voor je klaar om je te helpen succesvoller te ondernemen! Samen op weg naar meer succes, plezier en rust in het ondernemerschap. Zodat jij weer meer aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf gaat werken.

 

Marc beschikt zelf over jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB. Hij kent de specifieke problematiek en zijn ervaring graag in ten behoeve van collega-ondernemers in de regio Noord-Limburg.

 

 

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening richt zich op:

Familiebedrijven en/of MKB-bedrijven (waaronder Raad van Advies, bedrijfsoverdracht, familiestatuut en andere sectorspecifieke onderwerpen)

Onze expertisegebieden omvatten:

  • – Strategie (de grote lijnen)
  • – KPI’s (meten is weten)
  • – Targets/doelstellingen (korte en lange termijn acties)
  • – Begeleiding van familie/ondernemer (bij onder andere ook de niet rationele  aspecten) “sparren”
  • – Leiderschap (meegroeien met het bedrijf)
  • – Financiën/liquiditeit (gezonde financiële huishouding)
  • – Internationalisering (nieuwe markten)
  • – Financiering/investeringen (groeimogelijkheden)

HKB Noord-Limburg is onderdeel van de HKB-organisatie, waardoor we toegang hebben tot specialisaties en in staat zijn om ook grootschaligere projecten aan te pakken. We staan klaar om je te ondersteunen bij de uitdagingen waar je voor staat. Samen analyseren we deze uitdagingen en bepalen we de weg naar jouw doelen.

Een greep uit mijn klanten:

Bijdragen

Meer nieuws
HKB

Rollen en belangen in een familiebedrijf

In een familiebedrijf worden nogal wat verschillende petten gedragen: welke zijn dit en hoe kun je door het opstellen van een familiestatuut rekening houden met ieders positie in het heden en die toekomst.

Lees verder »
HKB

Mijn rol als jouw sparring partner

Veel mensen vragen mij weleens wat voor mij de motivatie was om mij vorig jaar aan te sluiten bij HKB, een adviesorganisatie voor het MKB. Graag zou ik dat eens nader willen toelichten ...

Lees verder »
HKB

HKB en familiebedrijven

Familiebedrijven hebben een aantal kenmerken waardoor dingen net iets anders gaan dan bij andere bedrijven. Belangen kunnen nogal eens verschillen en de emotie ligt vaak wat meer aan de oppervlakte. Deze dynamiek vraagt om begrip voor wat er binnen een familiebedrijf gebeurt en een specifieke aanpak wanneer het gaat om strategiebepaling, overdracht of waardering.

Lees verder »

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Noord-Limburg?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over onze werkwijze van en wat dit voor jou gaat opleveren!

HKB Noord-Limburg
Keizersveld 89B
5803 AP Venray
Email:  m.puyn@hkb-advies.nl
Telefoon: 0651590828

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.