HKB Noord-Limburg

Noord-Limburg is enorm bedrijvige regio.

De logistieke spilfunctie trekt veel nationale en internationale bedrijven naar de regio.

Daarnaast is de maaksector sterk aanwezig. De 300 aanwezige maakbedrijven zijn samen jaarlijks al goed voor 7,5 miljard euro aan omzet. Dat is maar liefst 33% van het regionale bruto product.

Kortom, veel bedrijvigheid waarin het midden- en kleinbedrijf een cruciale rol speelt.

 

 

Bedrijfskundig advies in Noord-Limburg

Onze missie is om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. We merken in gesprekken met MKB-ondernemers dat veel van hen gepassioneerd zijn over het gekozen vak. Maar ze krijgen niet altijd even veel energie van allerlei bedrijfsmatige aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Ook zien we dat veel plannen in de la blijven liggen en dat creativiteit onbenut blijft: menigeen wordt geleid door de waan van de dag. Wij helpen ondernemers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie en het realiseren van hun droom.

HKB Noord-Limburg ondersteunt jouw onderneming met bedrijfskundig advies en helpt jou als ondernemer met al je ondernemersvragen.

Marc Puyn, oprichter van HKB Noord-Limburg, helpt je met succesvoller ondernemen!

Marc beschikt over een jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB. Graag zet hij zijn kennis en ervaring in ten behoeve van collega-ondernemers in de regio Noord-Limburg.

Onze dienstverlening

Onze expertise gebieden zijn:
– Omgaan met groei
– Strategie
– Internationalisering
– Financiering
– Marketing & Verkoop
– Personeel
– Persoonlijk leiderschap
– Bedrijfsadvies

HKB Noord-Limburg maakt deel uit van de HKB organisatie. Daardoor kunnen we ook specialisaties inzetten en grotere projecten aangaan. Wij helpen je bij de uitdagingen die je ervaart. We analyseren deze en bepalen samen met jou de weg naar het doel.

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Noord-Limburg?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over onze werkwijze van en wat dit voor jou gaat opleveren!

HKB Noord-Limburg
Keizersveld 89B
5803 AP Venray
Email:  m.puyn@hkb-advies.nl
Telefoon: 0651590828

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.