HKB bedrijfskundig adviseur worden?

Heb je ervaring op management- en/of directieniveau binnen het MKB? Denk je eraan om voor jezelf te beginnen? Wil je met al jouw kennis en ervaring uit het bedrijfsleven andere MKB-ondernemers op een praktische manier succesvoller maken? Herken jij jezelf hierin? Dan is dit het moment, wordt Bedrijfsadviseur bij HKB!

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Onze adviseurs begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Onze deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap. Wij helpen steeds meer MKB-ondernemers, daarom zoeken wij bedrijfskundige adviseurs.

Langetermijnrelaties met je klanten

Als bedrijfskundig adviseur begeleid je ondernemers met het behalen van de ondernemingsdoelstellingen. Je achterhaalt samen met de ondernemer de waarde drijvers en waarde vernietigers van zijn organisatie en zorgt ervoor dat de stappen die moeten worden genomen ook echt worden genomen. Je bent de sparringpartner van de ondernemer die hij zo mist binnen zijn eigen organisatie, zodat hij weer grip krijgt op zijn organisatie. En deze ondersteuning bied je voor de lange termijn. We houden van duurzame relaties.

Door je aan te sluiten bij HKB...

 

 1. Krijg jij direct toegang tot onze bewezen adviesproducten en programma’s. Hiermee kun je direct aan de slag.
 2. Behoor je tot een organisatie met meerdere bedrijfskundige adviseurs die werken in verschillende regio’s. Bij HKB delen wij elkaars kennis en helpen jou verder.
 3. Weet je zeker dat je tijdens de start (en daarna) actief wordt ondersteund in leadgeneratie. Ons team weet hoe we ondernemers kunnen aanspreken.
 4. Kun jij je focussen op advieswerk, HKB ontlast je met administratie, HR-zaken en de andere randzaken die jij liever niet doet.
 5. Blijf je jezelf ontwikkelen met onze eigen HKB Academy.
 6. Krijg je marketingondersteuning vanuit het hoofdkantoor. De marketingafdeling helpt je met het opbouwen van naamsbekendheid in jouw regio.
 7. Profiteer je van relatief lage kosten voor het startpakket.

Aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging

Het ledenbestand van de NFV omvat vrijwel alle branches in de detailhandel, de dienstverlening, de horeca en de zorg. Het lidmaatschap van de Nederlandse Franchise ondersteunt de profilering van de formule als “professionele en betrouwbare franchiseorganisatie”. Eén van de voornaamste doelstellingen is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV dient tegelijkertijd het belang van de franchisenemer door middel van voorlichting, advies, kwaliteitsbewaking, kennisbundeling en onderzoek. De NFV toetst bij haar franchisegeversleden de opzet van de formule en de inhoud van de franchiseovereenkomst.

nfv

Aangesloten bij Nationale Franchise Gids

HKB is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. De Nationale Franchise Gids bemiddelt tussen franchisegevers en potentiële franchisenemers en is een platform om je te oriënteren als (beginnend) franchisenemer. Op het netwerk zijn ruim 150 franchiseformules en 60 toeleveranciers aangesloten, waarbij ruim 3.000 ondernemers het franchise avontuur aangingen.

De Nationale Franchisegids logo

HKB. Een succesvolle franchiseformule.

 

Wat zeggen opdrachtgevers over HKB?

 

Read more

Hebben we je interesse gewekt?

Ben je naar aanleiding van bovenstaande geïnteresseerd en benieuwd naar meer? Neem dan gerust contact met ons op. Dan sturen we je meer informatie toe.

Met vriendelijke groeten,

Fred Gietman

 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Jouw vraag of opmerking
 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de online informatie bijeenkomst over ons unieke samenwerkingsconcept

Als bestaand zelfstandig bedrijfskundig adviseur op zoek naar samenwerking en een duidelijke propositie en adviesmethode?

Als aspirant-adviseur aanlopend tegen allerlei essentiële en vertragende zaken als adviesaanpak, projectmanagement, administratie, huisstijl en gebrek aan sparringsmogelijkheden?

Als gelouterd MKB-professional op zoek naar de meest effectieve manier om jouw kennis en ervaring over te brengen aan collega-ondernemers in het MKB?

HKB | Voor succesvoller ondernemen! biedt een totaal-concept aan zelfstandige bedrijfskundige adviseurs.

Meer weten? Schrijf je in voor onze online informatiebijeenkomst!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.