Succesvolle overname Libra ICT onder begeleiding van HKB

 

Wij delen graag verheugend nieuws betreffende de succesvolle bedrijfsverkoop van Libra ICT, waarbij HKB als overnameadviseur optrad. Libra ICT heeft recentelijk haar activiteiten geïntegreerd met Futureproof Group.

Een jarenlange samenwerking

Na meer dan 30 jaar in en aan het bedrijf hebben gewerkt, hebben Jan en Jeannine Timmers na een lang en zorgvuldig proces, besloten om de aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group. Daarmee komt met de  overname van Libra ICT  een volgend hoogtepunt in de jarenlange samenwerking tussen Libra ICT en HKB.

Libra ICT was meer dan 10 jaar geleden de eerste klant van HKB voor bedrijfsstrategie en -advisering, en we zijn  enorm trots en blij dat deze samenwerking met Jan en Jeannine op deze manier tot een volgend hoogtepunt heeft kunnen leiden! We wensen Jan en Jeannine al het geluk toe in hun volgende stappen in hun leven en carrière!

Een succesvolle samenvoeging

Libra ICT en Futureproof Group hebben, na zorgvuldige overweging, gekozen voor een strategische samenwerking om hun respectievelijke krachten te bundelen.  De acquisitie van Libra ICT past in de groeistrategie van Futureproof Group, die recentelijk ook twee andere Brabantse bedrijven heeft overgenomen. Hierdoor heeft Futureproof Group met Libra ICT een marktleidende positie in de Brainport regio, met circa 50 medewerkers verdeeld over drie vooraanstaande ICT-dienstverleners.

Wat betekent deze overname voor Libra ICT?

Hoewel de overname door Futureproof group tot een aantal strategische voordelen voor Libra en Futureproof zal leiden, zal de dagelijkse gang van zaken binnen Libra ICT vrijwel onveranderd blijven.

Ruud Pijnenburg blijft verantwoordelijk voor de operationele aspecten, terwijl Bart Veldhuis zijn aandacht blijft richten op het commerciële vlak. Jeannine en Jan blijven de komende periode betrokken en dragen hun werkzaamheden over.