• 040 40 211 12

HKB Blog

terugblik 2021
HKB

2021: wat een jaar…

In onze ogen was er veel plaats voor goed ondernemerschap in 2021. Het was een jaar waarin weer duidelijk werd dat een goed plan en een flinke dosis veerkracht je helpt bij ondernemen. Maar ook dat een plan niet heilig is en dat je je moet aanpassen aan veranderende omstandigheden. Fijne feestdagen!

Team HKB

Lees verder »
bedrijf kopen
HKB

Succesvol een bedrijf kopen

Ruud van Empel is een ambitieuze ondernemer. Gestart vanuit zijn kantoor aan huis heeft hij zijn bedrijf opgebouwd tot een toonaangevend inspectie en adviesbureau met dienstverlening door heel Nederland. Ruud heeft zichzelf in die tijd ontwikkelt van zzp-inspecteur naar directeur van ondertussen 3 verschillende bedrijven. Het ontwikkelen van een acquisitiestrategie om van Empel te laten groeien is een proces dat in de afgelopen jaren plaatsvond.

Lees verder »
Misbaar bedrijf
HKB

Maak je bedrijf waardevoller door misbaar te zijn

Veel ondernemers voelen zich onmisbaar. Zelfs tijdens de vakantie is de ondernemer ‘gewoon’ bereikbaar. Want wat is nu de moeite om tijdens de vakantie dat ene telefoontje te plegen, die ene mail te beantwoorden of zelfs even een Teams-vergadering te doen? ‘Want anders kunnen ze niet verder’. Herken je dit? Dan doe je iets verkeerd, want feit is: je bedrijf is minder waard als jij onmisbaar bent

Lees verder »
HKB

HKB Meierijstad geopend door Mariëlle Koenen

Meierijstad is vanaf vandaag officieel voorzien van een HKB vestiging! Mariëlle Koenen gaat als ondernemer en zelfstandig adviseur aan de gang met haar kantoor HKB Meierijstad. Als geboren en getogen Veghelse richt Mariëlle zich op Veghel, Schijndel, Erp en Sint Oedenrode. Het is de zevende vestiging  van HKB na de Kempen, Veldhoven Tilburg, Valkenswaard, Geldrop en ‘s-Hertogenbosch. 

Lees verder »