HKB Blog

Strategie | Je doelen zijn bekend, maar hoe ga je die realiseren?

Het hebben van een visie en missie is belangrijk, maar om je missie te laten slagen heb je een strategie nodig, een (strijd)plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een duidelijke strategie kan jouw bedrijf zich onderscheiden in de markt.

Lees verder »

Groeistrategie

Iedere ondernemer start zijn bedrijf met een bedrijfsstrategie en een droom. Je wil jouw dienst of product aanbieden vanuit je eigen bedrijf om jouw droom te verwezenlijken.

Lees verder »

De HKB Methode

Met de HKB Methode krijg je meer rust, succes en plezier in het ondernemen. We maken strategie die echt werkt en daadwerkelijk tot uitvoering komt.

Lees verder »

Niels Koks nieuwste aanwinst HKB

Niels Koks is sinds deze maand bedrijfsadviseur bij HKB. Extra leuk, want Niels heeft een kleine 6 jaar geleden ook al bij ons stage gelopen! Als bedrijfsadviseur ondersteunt en begeleidt MKB bedrijven bij het maken van een strategie en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn strategiebepaling, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Graag stellen wij Niels aan je voor!

Lees verder »

HKB Klanttevredenheid 2023

De afgelopen periode hebben wij de tevredenheid uitvoerig nagevraagd bij onze opdrachtgevers. Wij zijn verheugd met de beoordelingen & de feedback die wij op onze dienstverlening hebben gekregen!

Lees verder »

HKB zet groeistap met overname van Big Five for Life

HKB Franchise kondigt met trots aan dat het bedrijf Big Five for Life Franchise BV heeft overgenomen. HKB en Big Five For Life bundelen vanaf april 2023 hun krachten en zetten in op verdere groei binnen Nederland en Vlaanderen. De ambitie is om dit jaar in aantal coaches te verdubbelen en om binnen 3 jaar naar een totaal van ruim 60 coaches te groeien.

Lees verder »