HKB zet groeistap met overname Big Five for Life

 

HKB Franchise kondigt met trots aan dat het bedrijf Big Five for Life Franchise BV heeft overgenomen. HKB en Big Five For Life bundelen vanaf april 2023 hun krachten en zetten in op verdere groei binnen Nederland en Vlaanderen. De ambitie is om dit jaar in aantal coaches te verdubbelen en om binnen 3 jaar naar een totaal van ruim 60 coaches te groeien. De directie van Big Five for Life was in handen van Sijbe en Baukje Bonsma. Zij hebben het internationaal succesvolle concept in Nederland opgebouwd. Na de overdracht worden de directietaken overgenomen door Fred Gietman, Rick van Hout en Rob Bierens. Sijbe en Baukje Bonsma blijven zich bij Big Five for Life richten op hun passie: het inspireren van mensen en organisaties, als coach en trainer.

 

 

Big Five for Life

Big Five for Life is een wereldwijd gebruikte coaching-methode voor het stellen van levensdoelen, zakelijke doelen en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. De methode is ontwikkeld door de Amerikaanse bestsellerauteur John Strelecky. (auteur van de bestsellers “The Why Cafe” en “The Big Five for Life”). In Nederland is de organisatie in 10 jaar gegroeid tot een coaching-organisatie met momenteel ca 20 coaches. Sijbe en Baukje Bonsma zijn in Nederland het gezicht van de formule.

Synergie na de overdracht
De hele organisatie profiteert na de overdracht van de commerciële kracht, het formule management en de deskundigheid die HKB ook binnen de eigen formule ter beschikking stelt. Er staat een stevige basis die de groeiambities van het bedrijf mogelijk maakt. HKB op haar beurt kan digitale groei versnellen op basis van de applicaties die binnen Big Five for Life al gewoongoed zijn.

"HKB en Big Five for Life kunnen elkaar echt versterken. Hierdoor ontstaan veel nieuwe kansen”

Binnen de organisatie wordt positief gereageerd op deze overname. Jenny Peters, lid van de Big Five for Life franchiseraad stelt: “deze stap maakt het mogelijk om nog meer mensen en coaches kennis te laten maken met het gedachtengoed van Big Five for Life. HKB en Big Five for Life kunnen elkaar echt versterken. Hierdoor ontstaan veel nieuwe kansen”. Maurice van Lier, Big Five for Life Business Coach vult haar aan: “Veel ondernemers hebben er behoefte aan om na een aantal jaren ondernemen terug te gaan naar de basis ‘waarom doe ik het eigenlijk?’. De methodes van Big Five for Life zijn hier heel sterk in. Door de aansluiting bij HKB ontstaat voor deze ondernemers ook de mogelijkheid om krachtig door te pakken.” Sijbe Bonsma, vanaf nu coach en trainer binnen Big Five for Life: “Wij zijn erg blij met deze stap en hebben de afgelopen tijd al gemerkt dat HKB voor Big Five for Life de juiste keuze is om onze groeiambities mee waar te maken”.