HKB Valkenswaard

Valkenswaard, Waalre, Heeze, Leende en Cranendonck barsten van de industrie. Een interessante regio met een breed palet aan bedrijven. Een gebied dat natuurlijk grenst aan Brainport Eindhoven Waar in Brainport de denkers zitten, ligt er in de industrie omheen een cruciale rol weggelegd voor de doeners en de makers. Een fantastisch gebied dat samenwerkt met de high-tech, waar ondernemers hard en slim voor werken.

Bedrijfskundig advies in regio Valkenswaard

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Wij begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgen voor rendementsverbetering. Dit doen we met heldere analyses en een praktische aanpak. Zodat jij weer aan je bedrijf kunt werken, in plaats van erin. Jij kansen kunt zien en benutten, in plaats van deze te missen door de dagelijkse hectiek. En wij er samen voor kunnen zorgen dat jouw onderneming succesvoller wordt.

Jeroen Beelen helpt jou in de regio Valkenswaard!

Onze opdrachtgevers beschrijven onze werkwijze als laagdrempelig en betrokken. We staan altijd voor de ondernemer klaar, je staat er dus nooit alleen voor. Met de slimme producten van HKB volgen we een traject waarin we rust gaan creëren voor jou. We zorgen ervoor dat jij al het plezier, dat wellicht minder groot is dan toen je begon met ondernemen, weer terugvindt. We kunnen jou helpen met de volgende specialistische gebieden: financiering, groei, strategie, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Wil jij …

• meer ondernemen en minder managen?
• meer focus en richting hebben voor jouw bedrijf?
• meer tijd en geld overhouden?
• groeien als persoon en als ondernemer?

Een greep uit onze klanten

Ondernemer in de regio Valkenswaard? Jeroen Beelen is de sparring partner bij ondernemerszaken.

Jeroen Beelen is oprichter en bedrijfsadviseur bij HKB Valkenswaard. Hij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn financieringen, ondernemerschap, rendementsverbetering & strategiebepaling.

 

Bijdragen

Meer nieuws
HKB

Strategie | Je doelen zijn bekend, maar hoe ga je die realiseren?

Het hebben van een visie en missie is belangrijk, maar om je missie te laten slagen heb je een strategie nodig, een (strijd)plan waarmee doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Met een duidelijke strategie kan jouw bedrijf zich onderscheiden in de markt.

Lees verder »
HKB

HKB en familiebedrijven

Familiebedrijven hebben een aantal kenmerken waardoor dingen net iets anders gaan dan bij andere bedrijven. Belangen kunnen nogal eens verschillen en de emotie ligt vaak wat meer aan de oppervlakte. Deze dynamiek vraagt om begrip voor wat er binnen een familiebedrijf gebeurt en een specifieke aanpak wanneer het gaat om strategiebepaling, overdracht of waardering.

Lees verder »
HKB

Wat is een sales funnel?

Een sales funnel is een hulpmiddel dat het proces beschrijft waarbij suspects ook daadwerkelijk klant worden. De sales funnel wordt ingezet om een forecast te kunnen maken. Een forecast is een voorspelling van de omzet die je kunt behalen bij een bepaalde (verkoop)inspanning. Daarmee is een sales funnel bij uitstek geschikt om accountmanagers en verkopers goed te kunnen sturen.

Lees verder »

Team HKB Valkenswaard

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Valkenswaard?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Valkenswaard en wat dit voor jou gaat opleveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.