HKB Tilburg

Tilburg: een industriestad gedreven door innovatie, kennis en creativiteit. Het bruisend hart van de florerende regio Midden-Brabant, waar er wordt ingezet op de speerpunten Smart Services, Smart Industry, Smart Logistics en Smart Leisure. Niet voor niets zijn verschillende toonaangevende multinationals en talloze ambitieuze MKB-bedrijven gevestigd in de regio.´

Bedrijfskundig advies in Midden-Brabant

HKB Tilburg helpt MKB-ondernemers in de regio Midden-Brabant succesvoller te worden. Dit doen we door onze jarenlange hands-on ervaring, specialistische kennis en bewezen bedrijfskundige methodes in te zetten. Hierdoor kan jouw bedrijf groeien, krijg je weer grip op de ontwikkeling van jouw bedrijf en kan je weer invulling geven aan jouw dromen en ambities. Onze deskundigheidsgebieden zijn groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap. Met onze heldere analyses focussen we op verbetermogelijkheden en groeikansen voor bedrijven. Om die mogelijkheden in de praktijk tot uitvoering te brengen heeft HKB slimme producten ontwikkeld, waardoor er daadwerkelijk resultaat kan worden geboekt. Zo zorgen we voor rendementsverbetering en helpen wij bij een betere bedrijfsvoering.

HKB Tilburg levert bedrijfskundig advies aan het MKB in de gemeente Tilburg. Ben jij gevestigd in deze regio en wil jij groeien als ondernemer, grip houden op je bedrijf en jouw ambities realiseren? Kortom: wil jij weer áán jouw bedrijf werken, in plaats van erin? Dan is HKB Tilburg er voor jouw bedrijf om dit samen te realiseren.

HKB Tilburg helpt MKB’ers in de regio Midden-Brabant met succesvoller ondernemen!

Zelfstandig adviseur worden in Tilburg?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig adviseur voor het gebied Tilburg.

Lees verder

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB Tilburg?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Tilburg en wat dit voor jou gaat opleveren!

 

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.