• 040 40 211 12

Rick van Hout

Sinds begin 2016 werkt Rick bij HKB. Hij is begonnen met zijn afstudeerscriptie voor zijn master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg. Met deze scriptie heeft hij de potentie van project management binnen HKB aangetoond. Na de verdediging van zijn thesis, die met een 8.5 is beoordeeld, heeft Rick dit projectmanagement ook op poten gezet.

Inmiddels is Rick als Bedrijfadviseur aan de slag. Hij ondersteunt ondernemers in het ontwikkelen van hun onderneming van een one-man-show naar goedlopend bedrijf. Hij gebruikt daarbij de Strategiekaart om de doelen en acties voor een succesvol bedrijf tastbaar te maken. Dit niet alleen voor de ondernemer, maar ook voor zijn medewerkers in de uitvoering hiervan. Het belangrijkste daarbij is voor Rick om de missie, visie en kernwaarden van de ondernemer, te vertalen voor zijn personeel. Daarnaast is Rick ook nauw betrokken bij het aansluiten van nieuwe adviseurs bij HKB.

Naast de theorie vanuit zijn studie, weet Rick ook heel goed wat de praktijk voor een ondernemer inhoudt. Als peuter liep hij al rond in het makelaarskantoor van zijn opa. En al tijdens zijn studie hielp hij zijn moeder bij het opstarten en uitbaten van een eigen succesvolle damesmodezaak.

Zijn HKB specialisaties zijn:

 

Wie is Rick?

Rick woont samen met Paulina in hartje Eindhoven. Daar kijkt hij uit over het Philips Stadion, waar hij iedere thuiswedstrijd van ‘zijn club’ PSV bezoekt.