Stef van de Vijver

Stef van de Vijver is bedrijfsadviseur bij HKB. Hij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn sales, procesoptimalisatie, internationalisatie & strategiebepaling.

Graag stelt Stef zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Dat verdeel ik in 2 delen: Het doorlopen van zowel het MBO, HBO en een universitaire master. Door deze route te nemen heb ik op ieder niveau praktijkervaring op mogen doen. Van uitvoerende kracht in de Retail doorgegroeid naar het adviseren van het management van verschillende organisaties op strategisch gebied.

Daarnaast op wat ik bij HKB heb ontwikkeld: Het begeleiden van meer dan 40 ondernemers in een internationalisatietraject en het zelfstandig begeleiden van ondernemers in meerjarige strategische trajecten tot aan een interim directierol. Ik ben dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat ik in de afgelopen jaren heb gekregen om inmiddels al zoveel ondernemers te hebben kunnen ondersteunen.

Stef van de Vijver

Stef van de Vijver

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

Het MKB is de economische motor van Nederland. De grote bedrijven hebben grotere budgetten , meer naamsbekendheid en groter marktaandeel, maar zijn vaak ook stug en bureaucratisch. In het MKB kun je prachtige slagen slaan door innovatie en in een snel tempo kansen pakken.

Welke quote past echt bij jou en inspireert jou in jouw werk?

Je moet een wormpje uitgooien om vis te kunnen vangen.

Ik geloof dat investeren ten alle tijden een noodzaak is om te kunnen doorgroeien als ondernemer. Je moet eerst investeren om uiteindelijk rendement te kunnen maken: of dit hem nu zit in tijd of geld. Met een gericht plan en begeleidende acties kun je echt stappen zetten met je bedrijf door op de juiste manier te investeren.

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?

Tastbare toegevoegde waarde: Geen onnodig lange rapporten of sparringsessies die niet concreet worden, maar daadkrachtig samenwerken aan de groei van een onderneming.

Wie is jouw idool?

Dat is zonder twijfel Arnold Schwarzenegger. Geslaagd als bodybuilder, acteur en politicus. Buiten zijn successen, kijk ik op naar zijn mate van discipline, risicobereidheid en zijn charisma; Drie ingrediënten voor succesvol ondernemerschap!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik heb een passie voor fitness, dit helpt me om zowel fysiek als mentaal in topconditie te blijven. Verder sta ik om de 2 weken gedurende het voetbalseizoen op de sfeertribune in het Philips Station om PSV te steunen. Tevens ga ik graag stappen en is de Verenigde Staten veruit mijn favoriete vakantiebestemming. Mijn doel is om alle staten een keer bezocht te hebben.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 20274866 of s.vandevijver@hkb-advies.nl