HKB Noord-Limburg

Noord-Limburg is een enorm bedrijvige regio. De logistieke spilfunctie trekt veel nationale en internationale bedrijven naar de regio. Daarnaast is de maaksector sterk aanwezig. De meer dan 300 aanwezige maakbedrijven zijn samen jaarlijks al goed voor iets meer 7,5 miljard euro aan omzet. Dat is maar liefst 33% van het regionale bruto product.

Bedrijfskundig advies

Onze missie is om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. We merken in gesprekken met MKB-ondernemers dat veel van hen gepassioneerd zijn over het gekozen vak.

Maar ze krijgen niet altijd even veel energie van allerlei bedrijfsmatige aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken.

Ook zien we dat veel plannen in de la blijven liggen en dat creativiteit onbenut blijft: menigeen wordt geleid door de waan van de dag.

HKB Voor succesvoller ondernemen!

Wij helpen ondernemers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie en het realiseren van hun droom.

HKB Noord-Limburg ondersteunt jouw onderneming met bedrijfskundig advies en helpt jou als ondernemer met al je ondernemersvragen.

Marc Puyn

Marc Puyn, oprichter van HKB Noord-Limburg, helpt je met succesvoller ondernemen!

Marc beschikt over een jarenlange ervaring als ondernemer in het MKB.

Graag zet hij zijn kennis en ervaring in ten behoeve van collega-ondernemers in de regio Noord-Limburg.

Team HKB Noord-Limburg

Wil jij vrijblijvend kennis maken met HKB regio Noord-Limburg?

Dat kan! Neem via het contactformulier contact met mij op.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik je alles vertel over de werkwijze van HKB Valkenswaard en wat dit voor jou gaat opleveren!

HKB Noord-Limburg
Villa Flora, Campusgebouw
Villa Floraweg 1
5928 SZ Venlo
Email:  m.puyn@hkb-advies.nl
Telefoon: 0651590828

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.