Marcel Dammers

Samen met Twan heb ik HKB Geldrop opgericht. Wij begeleiden bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en rendementsverbetering. Ik vind het vooral fijn om met mijn ervaring ondernemers te helpen met het creëren van inzicht. Daardoor kunnen ze de juiste keuzes maken en met meer plezier en rust ondernemen. De wisselwerking met Twan is hierbij een extra dimensie, aangezien we ieder een andere invalshoek hebben. We versterken elkaar, hebben een gezonde dosis humor en vooral veel werkplezier.

Na afronding van mijn studie bedrijfseconomie heb ik diverse financiële functies gehad bij bedrijven in onder andere de bouw en vastgoed, logistiek en toerisme. De laatste jaren was ik CFO bij een bedrijf in de gaming industrie. Als financieel verantwoordelijke geef je gevraagd en ongevraagd advies. Juist ook op diverse gebieden buiten het financiële vak. Die ervaring neem ik mee naar HKB.

Ik geef graag advies met toegevoegde waarde. In begrijpelijke taal en op een pragmatische, nuchtere manier. Inzicht geeft meer rust, plezier en succes. Daar doen we het voor!

Achtergrond

Net geen 50 jaar geleden ben ik geboren in Barneveld. Op mijn 25e ben ik voor de liefde verhuisd naar het mooie Brabant. Ik ben al bijna 30 jaar samen met mijn prachtige vrouw Nathalie, een fysiotherapeute. Samen hebben wij twee kids: Daan (18) en Evi (15). Ik heb interesse in Formule 1 en de luchtvaart. In mijn vrije tijd drink ik graag een (speciaal) biertje met mijn vrienden. Met hen maak ik jaarlijks een stedentrip die ik tot in de puntjes regel.

Mijn motto: als je denkt dat je het kunt, ben je al halverwege.

Wil jij als ondernemer ook succesvol de waarde van je bedrijf verhogen? Neem dan contact met mij of Twan op, we helpen je graag verder. Bekijk ook de vestigingspagina van HKB Geldrop.