HKB Blog

Marketingplan

Met deze marketing weten klanten jou te vinden! 

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen. Wat gaat 2019 met zich mee brengen op het gebied van online marketing? Steffie heeft het voor je uitgezocht! Will jij voorlopen op je concurrenten? Zorg dat Google je vindt, maak gebruik van Chatbos en verzamel die gouden emailadressen. En dan nu graag in het Nederlands:

Lees verder »
HKB voor succesvoller ondernemen

Nieuwe gezichten bij HKB

HKB blijft groeien! Even alle nieuwe medewerkers op een rijtje: Max Beenen is ons team komen versterken als Junior bedrijfsadviseur, Simone Sleddens vervult de functie van Office manager en Steffie van Weert als Junior marketing adviseur. Daarnaast is Judith Beeren begonnen met haar afstudeerstage bij HKB voor haar Universitaire Master.

Lees verder »
HKB voor succesvoller ondernemen

HKB Oirschot één jaar!

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Tijd om eens terug te blikken samen met eigenaar & adviseur Jack Kroon. We hebben hem aan de tand gevoeld over hoe hij zelf het afgelopen jaar ervaren heeft. Daarnaast ook over wat nu de grootste kick geeft aan het ondernemen met je eigen kantoor, hoe Jack het succes van HKB Oirschot verklaart en wat zijn ambities zijn. 

Lees verder »

Welkom Steffie!

Wij blijven groeien! In oktober start Steffie van Weert als Junior Marketing adviseur bij HKB. Ze heeft haar hbo-opleiding Commerciële Economie met specialisatie marketing afgerond en is nu klaar voor haar uitdaging bij HKB. Wij stellen Steffie graag aan je voor!

Lees verder »