HKB Oirschot één jaar!

HKB Oirschot bestaat één jaar! Tijd om eens terug te blikken samen met eigenaar & adviseur Jack Kroon.

Hoe heb je zelf afgelopen jaar ervaren?

Het is voorbij gevlogen! Ik had al snel een aantal ondernemers als klant waardoor ik snel met de AVSO (Actieplan Voor Succesvol Ondernemen) en de DaVinci aan de slag kon gaan en praktisch ervaring met deze producten kon opdoen. Deze ondernemers kwamen deels uit mijn eigen netwerk en deels uit het netwerk van HKB. Het eerste jaar heb ik ook aangegrepen om op allerlei manieren kennis te maken met het zijn van adviseur.

In het eerste jaar heb ik allerlei soorten opdrachten en klanten opgepakt om te ervaren welke opdrachten het beste bij mij zouden passen. Een goede keuze, want ik heb nu een heel ander beeld van mijn klantprofiel. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf of ondernemer het is, het zit veel meer in de mensen en de problemen die opgelost moeten worden.

Wat geeft de grootste kick aan het ondernemen met je eigen kantoor?

Ik heb altijd zelfstandig willen ondernemen, maar wilde ook samenwerken met anderen die iets te bieden hebben op het gebied waar ik minder kennis of ervaring mee heb. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoop van bedrijven en marketing. Daarnaast wil ik iets neerzetten waar mijn stempel op staat. In mijn kantoor bepaal ik hoe het eruit ziet, welke marketing ik wel of niet doe en wie ik aanneem bij de uitbreiding van het kantoor.

Hoe verklaar je het succes van HKB Oirschot?

Ik heb mijn ambitie nog niet gerealiseerd. Alhoewel ik inmiddels kan spreken over een goed en tevreden klantenbestand en met veel potentie om te groeien!

Dat groeien kan alleen maar als mijn klanten tevreden zijn en voordeel hebben van mijn advisering. Ik ben er wel trots op dat één jaar na de start de eerste medewerkers: Max Beenen & Steffie van Weert zijn aangenomen!

Wat zijn de ambities in de toekomstjaren met HKB Oirschot? 

HKB Oirschot wordt het kantoor voor de MKB ondernemer in de regio Oirschot – Tilburg – Best die wil groeien, verbeteren of verkopen. Door een unieke aanpak en werkwijze waar we vooral de ondernemer ondersteunen en begeleiden staan de klanten in de rij!