Welkom Steffie!

Wij blijven groeien! In oktober start Steffie van Weert als Junior Marketing adviseur bij HKB. Wij stellen Steffie graag aan je voor!

Wie is Steffie?

“Ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Bergeijk. Vorig jaar heb ik in Eindhoven op de Fontys Hogescholen mijn bachelor Commerciële Economie behaald. Daarna heb ik 1 jaar een leidinggevende functie bij de Plus supermarkt in Luyksgestel gehad, omdat ik nog niet precies wist wat ik met mijn opleiding wilde doen. Tijdens dit jaar heb ik de tijd gehad om te reizen, maar ook om voor mezelf te bepalen waar ik mijn toekomst zag. Toen ik de vacature bij HKB zag, viel alles op zijn plaats en wist ik dat dit was wat ik wilde!”

Waarom sprak HKB je aan?

“Ik volg HKB al langer en vind het werk dat zij doen hartstikke interessant! Bij veel verschillende bedrijven in de keuken kijken en echt waarde kunnen toevoegen sprak me enorm aan in hun werkwijze. Daarnaast ken ik Rob vanuit Bergeijk en besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en bij hem aan te geven dat ik wilde solliciteren op de functie junior marketing adviseur. “

"Wat is een onderneming zonder marketing?"

Waarom marketing?

“Wat is Adam zonder Eva? Wat is een vogel zonder zijn vleugels? Wat is een onderneming zonder marketing?

Een moderne organisatie kan in mijn ogen niet  zonder marketing. Vaak wordt deze kracht onderschat, vooral de kracht van nieuwe media en software. Markten waar voor veel bedrijven nog een wereld te winnen is. Goede marketing helpt je in te spelen op de markt en bij het inspelen op de behoeftes van je klant, om deze ook daadwerkelijk aan je te binden. Niet alleen vergroot marketing de naamsbekendheid en het bereik, het is ook nauw verbonden met het verkoopsucces.

Juist dít zijn mijn sterke punten waar ik je graag mee help! Social Media, website, nieuwsbrieven, print, noem het maar op. Tijdens mijn opleiding en uit ervaring in de praktijk heb ik veel geleerd over marketing en de toegevoegde waarde daarvan. HKB maakt onder andere gebruik van marketingmodellen zoals AIDA, Digitial Marketing Circle en waardestrategieën van Treacy en Wiersema. Vanuit deze modellen kan ik je helpen een goede marketingstrategie op te bouwen èn uit te voeren!

Graag bespreek ik snel met jou hoe ik jou kan helpen, dan bespreken we onder het genot van een kop koffie de toegevoegde waarde van marketing voor jouw bedrijf!”

 

Veel plezier en succes Steffie