Nieuwe gezichten bij HKB

Afgelopen jaar zijn er veel veranderingen geweest. We zijn van naam veranderd (we korten HoofdKantoor Brabant voortaan af naar HKB!) en we zijn verhuisd naar Veldhoven. En behalve een nieuwe huisstijl, zijn er vooral een hoop nieuwe gezichten bijgekomen in oktober 2018! Die willen we graag aan jou voorstellen:

Max Beenen

Max versterkt als junior Bedrijfsadviseur zowel het team van HKB Veldhoven als van HKB Oirschot. Max heeft zijn Master Strategic Management afgrond en is klaar voor een uitdaging binnen HKB om met zijn kritische, frisse en onafhankelijke blik bij bedrijven aan de slag te gaan.

Samen met de klant creëert hij over overzicht aan de hand van praktische modellen. Als de koers gezet is, vertaalt hij dit in slimme, praktische, maar vooral ook concrete acties die geïmplementeerd worden in de organisatie.

Simone Sleddens

Simone is ons team komen versterken als Office manager. Ze heeft de opleiding Office & Accountmanagement / marketing afgerond bij Nima-A en daarna 14 jaar de rol als Office Manager vervult bij Habufa meubelen B.V. Simone zorgt binnen HKB voor de structuur en de administratie en tilt onze klantvriendelijkheid naar een hoger niveau!

Steffie van Weert

Onze derde nieuwe collega, Steffie, gaat zowel de marketing voor HKB als voor klanten verzorgen als Junior marketing adviseur. Steffie heeft de bachelor Commerciële Economie afgerond, met specialisatie in marketing en management.

Steffie helpt structuur te brengen in de marketing van bedrijven, het opbouwen én het uitvoeren van marketing activiteiten. Haar vaardigheden liggen bij een marketingstrategie met aandacht voor Social Media, website, nieuwsbrieven, print en noem het maar op.

Judith Beeren

Last but not least, is Judith bij HKB begonnen met het afstuderen voor haar Master Strategic Management. Omdat ze tijdens haar Master Strategic Management de richting van Consultancy heeft gekozen, kan ze tijdens haar afstudeerstage ondervinden hoe de theorie van deze vakken zich in de praktijk uit en haar vergaarde kennis hierop toepassen. Judith gaat met haar scriptie onderzoeken hoe de gezonde groei van onze klanten blijft toenemen!