Steffie van Weert

Junior Marketingadviseur

In oktober 2018 is Steffie van Weert gestart als junior Marketingadviseur bij HKB. In 2017 heeft ze in Eindhoven op de Fontys Hogescholen haar bachelor Commerciële Economie behaald.

Steffie is gespecialiseerd in: (online) Marketing strategie, (online) Marketing, E-mailmarketing, Google SEO, Google SEA, Google Analytics, Content marketing, Social Media marketing en websites.

Waarom HKB?

 “Ik volg HKB al langer en vind het werk dat wij doen hartstikke interessant. Bij veel verschillende bedrijven in de keuken kijken en echt waarde kunnen toevoegen sprak me enorm aan in hun werkwijze. “

 Wat zijn je sterke punten binnen HKB?

 “Een moderne organisatie kan in mijn ogen niet zonder marketing. Vaak wordt deze kracht onderschat, vooral de kracht van nieuwe media en software. Tijdens mijn opleiding en uit praktijkervaring heb ik veel geleerd over marketing en de toegevoegde waarde daarvan. HKB maakt onder andere gebruik van marketingmodellen zoals AIDA, Digitial Marketing Circle en waardestrategieën van Treacy en Wiersema. Vanuit deze modellen kan ik helpen een goede marketingstrategie op te bouwen én uit te voeren.

 Wie is Steffie?

“Ik ben 23 jaar oud en geboren en getogen in Bergeijk. In de weekenden ben ik vaak te vinden op het terras met vriendinnen, met mijn hond Jack in de bossen of op stedentrip met mijn vriend.”