Simone Tummers – Vermeirssen

Simone Tummers – Vermeirssen is bedrijfsadviseur bij HKB. Zij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Haar specialisaties zijn bedrijfswaardering, HR- en personeelsmanagement & strategiebepaling.

Graag stelt Simone zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Bij HKB heb ik mij verder gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen. De grote verscheidenheid aan taken maakt het voor mij ontzettend leerzaam en gevarieerd. Enerzijds analyseer ik het bedrijf samen met de ondernemer, anderzijds analyseer ik de financiële situatie waarna prognoses worden gemaakt. Ik ben trots dat ik zo veel heb geleerd en dat ik inmiddels al grote gedeeltes van deze trajecten individueel uitvoer!

Simone Tummers – Vermeirssen

Simone Tummers - Vermeirssen

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

Ik bewonder de kracht en veerkracht die ondernemers tonen om hun doelen te bereiken. Het is mooi om daar een rol in te mogen spelen en hun daarin verder te helpen

Welke quote past echt bij jou en inspireert jou in jouw werk?

Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.

Mensen focussen zich vaak op de dingen waar ze geen controle over hebben. Pas wanneer je je focust op hetgeen waar je wel controle over hebt, kan je vooruitgaan.

Welke HKB Kernwaarde is jou op het lijf geschreven?

Samen succesvoller: Als je voor een uitdaging staat, zie je samen meer oplossingen dan in je eentje. Daarnaast is het is ook veel leerzamer en leuker om samen aan de slag te gaan. Ik haal daar veel energie uit en is één van de vele redenen waarom HKB zo’n leuke werkplek is. Daarnaast leer ik ook veel van mijn collega adviseurs. Ik ben blij dat ik samen mag werken met getalenteerde adviseurs die je graag willen helpen en hun kennis willen overdragen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik woon in Roermond met mijn partner en twee katten. Wat betreft hobby’s, hou ik me bezig met verschillende creatieve activiteiten, zoals het maken van sieraden, het editen van video’s en het spelen van piano. Sinds anderhalf jaar ben ik lid van Crossfit0475 waar ik met veel plezier sport.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 46283400 of s.tummers@hkb-advies.nl