Simone Sleddens

Simone Sleddens is HR adviseur bij HKB. Dat houdt in dat zij jou en jouw bedrijf met al je personeels- en of wervingsvraagstukken kan ondersteunen. Dit kan in combinatie met een bedrijfsadviestraject of in een afzonderlijk traject.

Graag stelt Simone zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Ik ben trots dat ik mijn diploma als hbo HR professional heb behaald bij Avansplus en deze nu iedere dag fanatiek in de praktijk kan toepassen. Daarnaast ben ik trots dat ik moeder mag zijn van twee prachtige kinderen.

Simone Sleddens

Simone Sleddens

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

In het MKB tref je veel gedreven ondernemers aan. Ze zijn vaak begonnen met een prachtig idee, een mooi product of dienst waar ze volledig achter staan.
Ik vind het mooi om te zien en te ervaren dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in vele opzichten om deze MKB ondernemers nog beter en met meer rust te kunnen laten ondernemen.

Welke quote past echt bij jou en inspireert jou in jouw werk?

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.

Deze quote staat voor mij voor zelfreflectie: Wat is mijn doel? Waar wil ik heen en waarin vind ik de ontwikkeling zodat ik het beste uit mezelf kan halen? Veel mensen die ik spreek door mijn werkzaamheden zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging, en deze vragen zijn dan ook zeker extra relevant. Zij zijn op zoek naar verandering of zitten daar middenin!

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?
Kansen zien. Gedurende mijn hele loopbaan ben ik mezelf blijven ontwikkelen en heb ik kansen gezien en genomen! Zo ben ik ook HR adviseur geworden, doordat ik de kans heb gekregen bij HKB om me hierin verder te ontwikkelen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik vind het erg leuk om sportief bezig te zijn. In de sportschool of zelf in het verenigingsleven als coach van jonge talenten.
Daarnaast ga ik graag met mijn gezin op vakantie, kook en lees ik graag.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 10466800 of s.sleddens@hkb-advies.nl