Simone Sleddens

Simone Sleddens is sinds september 2018 werkzaam bij HKB als de nieuwe Office Manager. Vanuit haar ervaring, heeft zij als belangrijkste taak structuur te brengen en te houden in de organisatie. Daarnaast is zij breed inzetbaar voor onze adviseurs. Ze adviseert in HR en zorgt als spin in het web dat alles op rolletjes verloopt. Simone heeft de opleiding: Office & Accountmanagement/ marketing afgerond.

Waarom HKB?

 “HKB is een bedrijf met ambities, waaraan ik met mijn functie als Office Manager graag een steentje bij wil dragen, zodat het nog steviger in haar schoenen staat. De manier waarop er wordt gewerkt om klanten naar een hoger niveau te tillen spreekt mij aan en daar hoop ik nog veel van te leren.”

Wat zijn je sterke punten binnen HKB?

 “Ik ben een echte spin in het web en houd van de afwisselende werkzaamheden dus daarbij komt mijn rol als Office Manager goed van pas.
Daarnaast ben ik erg service gericht, en houd ik er van een stabiele werkomgeving te creëren voor iedereen.”

Wie is Simone?

“Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Naast mijn baan en gezin, sport ik graag en sta ik als fanatiek trainster/coach langs de zijlijn van het korfbalveld om zo het team naar een overwinning te coachen.”