Rob Kimpen

Rob Kimpen is de sparringpartner voor ondernemend Veldhoven.

Rob startte zijn carrière in de zorgsector. Zijn meest recente succes was de implementatie van verschillende innovatieve toepassingen (e-health).  Een aantal jaren geleden maakte hij bewust de keuze om de deur bij zijn werkgever te sluiten en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Waarom HKB?

‘Vanuit mijn achtergrond in zorgbedrijven heb ik natuurlijk meer dan genoeg verhalen gehoord,  maar het tempo ligt daar gewoon te laag.  Ik wil verandering, meer snelheid en meer pro-activiteit. Daarom heb ik mij bedrijfskundig opgeleid, met als rode draad persoonlijk leiderschap in snel veranderende organisaties. Daar bleek al snel mijn kracht te liggen. Als mensgericht ondernemer en leider met visie kan ik bedrijven, en hun mensen , ondersteunen om te groeien.’

Zijn specialisaties binnen HKB zijn:

Groeistrategie
Bedrijfsverbetering
Leiderschap
Innovatie

 

 

Wie is Rob?

Rob is geboren in België, maar inmiddels al 20 jaar een echte Brabander.  Hij is 53 jaar en woont nu  15 jaar in Veldhoven samen met zijn vriendin Annemieke en hun dochter Juna. In zijn vrije tijd is Rob een bourgondiër en zoveel mogelijk met vrienden & familie. Daarnaast leest Rob graag, luistert hij graag (rock)muziek & is hij actief bij de lokale tennisvereniging.