Rob Kimpen

Rob is oprichter en bedrijfsadviseur bij HKB Veldhoven. Hij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn innovatie, leiderschap, groei & strategiebepaling.

Graag stelt Rob zich aan jou voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Ik ben vooral trots op hoe ik betekenisvol ben voor een grote groep ondernemers in Veldhoven en omgeving. De verbinding te hebben met diverse ondernemers in totaal verschillende branches, van jong naar oud en van product tot dienst. En hen toegevoegde waarde te kunnen bieden doordat ik op basis van mijn kennis en ervaring weet wat een ondernemer nodig heeft.

Dit is gelukt doordat ik mezelf, gedurende mijn hele werkbare leven, heb kunnen uitdagen om te blijven ontwikkelen, om nieuwe dingen te gaan doen, om professioneel maar ook als mens te blijven groeien.

Rob Kimpen

Wat heb je met het MKB?

Ik kan niet tegen besluiteloosheid, uitstel en ‘politiek’ spel. In de gezondheidszorg was ik daarom deze ‘trein der traagheid’ beu. Ik verlangde zo naar meer snelheid, aanpakken, herstellen indien nodig en weer door, … en dat zie ik volop terug in het MKB! Dat is waar ik het voor doe. Aanpakken, ergens tegenaanlopen, even een keer samen vloeken, verbeteren, en weer door!

Welke quote past bij jou en kun je deze toelichten?

‘Sparringpartner wanneer het kan, zakelijk adviseur wanneer het moet’
Niet voor niets ook de visie van HKB: Als adviseur wil ik op een plezierige wijze samen met ondernemers werken aan hun bedrijf en sparren over de toekomst. Maar wanneer het nodig is, ben ik altijd bereikbaar en beschikbaar om de uitdagingen van iedere ondernemer mee aan te gaan.

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?

De kernwaarden waren een belangrijke reden om aan te sluiten bij HKB. Ik voel met alle 5 wel verbinding. Bereikbaar en Kansen zien springen er echt uit. Ik wil er zijn voor ondernemers wanneer ze me nodig hebben, maar tegelijkertijd ook vanuit kansen en groei blijven werken. Niet meegaan in een negatieve flow, maar van iedere uitdaging het beste maken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Hoogste goed voor mij is mijn eigen kleine gezin. Het huis, Annemieke en Juna (+ natuurlijk de poes) zijn echt mijn basis. Ik heb het ook nodig om echt thuis te zijn en verder niet te veel om me heen. . In ons vak moet je heel vaak ‘aan’ staan, verbinden en positief zijn. Dat vergt energie. Ik laad weer op door te sporten (tennissen & wandelen), te lezen, lekker te eten en te drinken, spelletjes te spelen, muziek te luisteren enzovoorts. Verder kan ik erg genieten van vrienden op bezoek thuis.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 46527722 of r.kimpen@hkb-advies.nl