Rob Kimpen

In oktober is Rob Kimpen gestart als zelfstandig bedrijfsadviseur. Onder de vlag van HKB zal hij in de regio Veldhoven aan de slag gaan met het begeleiden van ondernemers & bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap!

Rob werkte voorheen in verschillende functies in de zorg. Een aantal jaren geleden maakte hij bewust de keuze om de deur bij zijn werkgever te sluiten en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Waarom sluit je je aan bij HKB?

‘Vanuit mijn achtergrond in zorgbedrijven heb ik natuurlijk meer dan genoeg verhalen gehoord,  maar het tempo ligt daar gewoon te laag.  Ik wil verandering, meer snelheid en meer pro-activiteit. Daarom heb ik mij bedrijfskundig opgeleid, met als rode draad persoonlijk leiderschap in snel veranderende organisaties. Daar bleek al snel mijn kracht te liggen. Als mensgericht ondernemer en leider met visie kan ik bedrijven, en hun mensen , ondersteunen om te groeien.’

Zijn specialisaties binnen HKB zijn:

Groeistrategie
Bedrijfsverbetering

 

Wie is Rob?

Rob is geboren in België, maar inmiddels al 20 jaar een echte Brabander.  Hij is 53 jaar en woont nu  15 jaar in Veldhoven samen met zijn vriendin Annemieke en hun dochter Juna. In zijn vrije tijd is Rob een bourgondiër en zoveel mogelijk met vrienden & familie. Daarnaast leest Rob graag, luistert hij graag (rock)muziek & is hij actief bij de lokale tennisvereniging.