Rob Bierens

Rob Bierens is oprichter van HKB. In 2011 is Rob gestart met Hoofd Kantoor Brabant. Een adviesbureau voor bedrijfsverbetering, wat vanaf 2018 onder de naam HKB verder gaat. Verder heeft Rob heeft ruim 15 jaar ervaring op directieniveau. Rob heeft gewerkt voor en met middelgrote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland. Bij deze bedrijven lag de focus op rendementsverbetering door verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierbij heeft Rob meerdere malen succesvolle financieringsrondes begeleid voor zowel start-ups als volwassen bedrijven. Daarnaast heeft zijn Master in Business Valuation, Doctoraal Bedrijfskunde, HTS CI-W (Cum Laude) en MTS.

Rob wordt algemeen erkend in de volgende specialisaties: Strategie, Rendementsverhoging, Bedrijfswaardering en Bedrijfsfinanciering.

Zijn HKB specialisaties zijn:

 

“Details maken voor mij het verschil tussen middelmatigheid en succes.”

Wie is Rob?

Rob heeft twee kinderen en woont in Bergeijk. Rob is betrokken bij een aantal initiatieven voor bedrijven in de Kempen en is als vrijwilliger bestuurslid bij de stichting Inkoop Samenwerking de Kempen (ISK). Daarnaast is Rob in zijn vrije tijd te vinden in de sportschool, op zijn mountainbike, bij een feestje van vrienden of met zijn gezin op de bank.