Rob Bierens

Rob Bierens is oprichter, bedrijfsadviseur en bedrijfswaardeerder bij HKB. Hij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn bedrijfsovernames, procesoptimalisatie, internationalisatie & strategiebepaling.

Graag stelt Rob zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Ik ben vooral trots op de grote groep opdrachtgevers die ons hun vertrouwen gegeven hebben. Daarnaast ben ik trots op de producten en diensten die we zelf hebben ontwikkeld en nu door zoveel adviseurs worden toegepast bij vele verschillende ondernemers. En de strategiekaart die nu bij vele opdrachtgevers aan de muur hangt: Dat blijft een krachtige manier om strategie ter vertalen naar krachtige actieplannen.

Rob Bierens

Rob Bierens

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

Ik heb mijn hele leven al in en met MKB bedrijven gewerkt. De arbeidsethos, de vindingrijkheid, de risico’s die ondernemers nemen: dat is bewonderingswaardig. Het is veel moeilijker om een onderneming van 15 man te runnen, dan om een afdeling van 150 man te leiden binnen een corporate bedrijf. De dynamiek en omgeving zijn zoveel uitgebreider, en daardoor echt veel complexer.

Welke quote past echt bij jou en inspireert jou in jouw werk?

Ondernemen voor de winst of voor de waarde….

Veel ondernemers verwarren winst met waarde. Het zijn 2 verschillende begrippen en geven verschillende focus aan een bedrijf. Zelf geloof ik meer in waarde. Als heb je uiteindelijk wel winst nodig om waarde aan te kunnen tonen.

Welke HKB Kernwaarde is jou op het lijf geschreven?

Plezier! Toen ik startte met HKB was een van mijn voorwaarden: ik wil altijd plezier hebben in de opdrachten die ik uitvoer. En natuurlijk zijn er soms wat kastanjes om uit het vuur te halen, maar bovenal moet het wel zorgen voor een hoop lol.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik sport graag, maar leef ook bourgondisch en ik hou van een feestje. Daarnaast ben ik graag bij mijn kinderen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 21521520 of r.bierens@hkb-advies.nl