Patricia van de Ven

Patricia van de Ven is Office Manager bij HKB. Dat houdt in dat zij in veel gevallen jouw eerste aanspreekpunt is bij HKB. Ze ondersteunt onze adviseurs bij hun facturatie, planning & project management! Daarnaast is Patricia onze recruiter: ze legt het eerste contact met mogelijke nieuwe deelnemers aan onze formule.

Graag stelt Patricia zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Ik ben nog niet lang werkzaam bij HKB, maar ik ben er wel trots op om deel uit te maken van een team dat voor zoveel bedrijven, ondernemers en medewerkers het verschil maakt. Daarnaast, misschien een cliché, ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Zowel privé als werk is dat mooi in balans en dat vind ik heel belangrijk.

Patricia van de Ven

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

Een MKB onderneming past goed bij mij, kleinschaligere bedrijven met korte lijnen. Daarnaast is er vaak veel diversiteit aan werkzaamheden, daarin vind ik mijn uitdaging.

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?

Samen Succesvoller! Dit omdat je samen beter bent dan in je eentje. Velen weten ook meer dan  één: gezamenlijk kun je tot betere resultaten komen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Samen met mijn partner en onze 2 kindjes woon ik in Eersel. In mijn vrije tijd breng ik vooral veel tijd door met mijn familie & vrienden.