Max Beenen

Bedrijfskundig adviseur

Max Beenen is sinds september 2018 werkzaam bij HKB als Bedrijfskundig adviseur. In 2016 heeft Max zijn diploma HBO Commerciële Economie in Eindhoven behaald. Omdat hij graag zijn kennis verder wilde verbreden heeft Max de Master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens zijn studies heeft hij verscheidene (marketing) adviesprojecten uitgevoerd bij verschillende bedrijven. Naast zijn studies werkte hij als ober bij het Witven in Veldhoven en als marketingmedewerker voor BAM Infra.

Waarom HKB?

De diversiteit van het werk, is waar Max van houdt. “Verschillende klanten met verschillende opdrachten. Géén dag is hetzelfde. Dat samen met de daadkrachtige en praktische oplossingen van HKB, maakt een match.”

Wat zijn je sterke punten binnen HKB?

“Ik kijk graag met een frisse en onafhankelijke blik naar bedrijven. Door kritische vragen te stellen en te analyseren kom ik samen met de klant tot de beste oplossing voor het probleem.” Samen met de klant creëert hij overzicht aan de hand van praktische modellen. Als de koers is gezet, vertaalt hij dit in (slimme, praktische en haalbare) concrete acties die geïmplementeerd worden in de betreffende organisatie.

Zijn HKB specialisaties zijn:

 

Wie is Max?

“Ik kom uit het dorpje genaamd Vessem. Graag tennis ik iedere week met mijn vader en in het weekend ga ik graag met mijn vrienden op pad.”