Marc Puyn

Marc Puyn is zelfstandig adviseur bij HKB. Hij neemt, naast zijn 25 jaar ondernemerservaring, zijn specialismen op het gebied van familiebedrijven, productieomgevingen, b2b sales en internationalisering mee.
Graag stelt Marc zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op?

Het meest trots ben ik toch wel op het bedrijf Kersten, een internationaal bedrijf met een specialisatie in het buigen en bewerken van staal en aluminium. Dit bedrijf wat in eerste instantie door mijn vader is opgezet en daarna door mij en mijn familie en uiteraard het team van Kersten verder is uitgebouwd. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen in het buitenland en hebben door onze goede naam een stabiele groei doorgemaakt en zijn we nu specialist en marktleider op ons vakgebied.

Ik heb het laatste jaar mijzelf wat meer op één gezet om te ontdekken wat ik wilde betekenen voor collega-bedrijven. Met HKB vond ik het antwoord: het geeft mij een succesvolle methode om van toegevoegde waarde te zijn op het gebied van strategievorming en uitvoering. Deze methode zetten we ook in op het gebied van bedrijfswaardering, opvolging en internationalisering. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling betekent deze stap dat ik continu doorga met leren en mijn ervaring ga inzetten voor anderen.

Marc Puyn

Marc Puyn

Wat heb je met het MKB?

Ik ben erin opgegroeid en ben inmiddels 25 jaar eigenaar/bestuurder van een groeiende groep bedrijven. Ik weet als geen ander wat het belang is van het “dicht-op-de-bal-zitten”. Het dagelijks reageren op veranderende interne en externe omstandigheden, het continue inspelen op nieuwe marktkansen, grote orders die niet of juist wel doorgaan, het voortdurend investeren in je organisatie en medewerkers die zich willen ontwikkelen.

Daarnaast heb ik ook ondervonden wat het belang is van strategievorming. Hoe nuttig en noodzakelijk het is om ook regelmatig uit te zoomen. Ik wil meer bedrijven de mogelijkheid te geven om dit te doen zodat er daadwerkelijk meer rust en plezier in het werk ontstaat.

Welke quote past bij jou en kun je deze toelichten?

Werken aan een bedrijf is een geduldig proces, stap voor stap vooruit. Het samen met jou succesvol ondernemen daar ga ik voor.

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?

Kansen zien. Ik ben en blijf ondernemer. Een instinct houden om de kansen te zien die zich in een bedrijf of in een markt voordoen. Ik sta naast de ondernemer op de uitkijk naar de uitdagingen die voor ons liggen. Daarnaast ik wil oprecht voortdurend van toegevoegde waarde zijn voor mijn opdrachtgevers

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben graag buiten: golfen, wandelen, motorrijden en skiën. Ik besteed graag veel aandacht aan mijn gezin en combineer dat dan bij voorkeur met culinair genieten. Ik volg uiteraard VVV-Venlo op de voet.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me op via 06 51590828 of stuur me een bericht op m.puyn@hkb-advies.nl