Judith Beeren

Judith Beeren is in september 2018 begonnen aan haar afstudeerstage bij HKB. Na de afronding van het Gymnasium in Sittard, is Judith International Business Administration gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Aangezien haar interesses breed verspreid lagen, was deze studie de perfecte manier om meer te leren over Accounting, Finance, Management en Marketing. Ten slotte is ze na deze bachelor blijven hangen in Tilburg voor de Master Strategic Management.

Waarom HKB?

“De informele, professionele sfeer die er heerst in het bedrijf spreekt mij erg aan. Daarnaast ook het feit dat HKB momenteel nog kleine organisatie is met veel groeiambitie. Daarom zal ik in mijn scriptie ook gaan onderzoeken een gezonde groei van het aantal kantoren kan worden gerealiseerd.“

Wat zijn je sterke punten binnen HKB?

“Aangezien ik tijdens mijn Master Strategic Management de richting van Consultancy heb gekozen, kan ik tijdens mijn stage voor dit adviesbureau ondervinden hoe de theorie van deze vakken zich in de praktijk uit en mijn vergaarde kennis hierop toepassen.

Wie is Judith?

“Ik ga graag naar feestjes en festivals en vind het leuk om actief te sporten en sport te kijken (tennis, hockey, voetbal, Formule 1). Verder vind ik het leuk om te reizen. Aangezien ik een voorliefde heb voor de Spaanse cultuur, ga ik het liefst naar Spaanstalige landen. Tijdens mijn bachelor ben ik een half jaar in Salamanca geweest voor mijn studie en het afgelopen jaar heb ik op het eiland Tierra Bomba in Colombia 6 weken vrijwilligerswerk gedaan.”