Jeroen Beelen

Jeroen Beelen is oprichter en bedrijfsadviseur bij HKB Valkenswaard. Hij ondersteunt en begeleidt jou en jouw bedrijf bij het maken van een strategie, en het uitvoeren hiervan. Zijn specialisaties zijn financieringen, ondernemerschap, rendementsverbetering & strategiebepaling.

Graag stelt Jeroen zich aan je voor!

Waar ben je het meest trots op bij HKB?

Ik ben er trots op dat ik ben aangesloten bij een formule als HKB, waarbij wij dagelijks bezig zijn om ondernemers te helpen om een volgende stap met hun bedrijf te zetten

Jeroen Beelen

Jeroen Beelen

Waarom werk je zo graag in en met het MKB?

Het mooie aan het MKB vind ik dat er nog echt een ondernemer aan het stuur zit. Iemand die met passie zijn onderneming leidt en alles in het werk stelt om van zijn onderneming een succes te maken. Ik ben er trots op dat een ondernemer mij het vertrouwen geeft om hieraan bij te dragen.

Welke quote past echt bij jou en inspireert jou in jouw werk?

‘Een doel is een droom met een deadline’.

Ik vind het belangrijk dat ondernemers blijven dromen, maar dit wel concreet maken met een doel. Je kunt daar als ondernemer naar toewerken en uiteindelijk trots zijn op wat je behaald hebt.

Welke HKB Kernwaarde past echt bij jou?

Samen succesvoller: ik werk graag samen met ondernemers om samen tot een resultaat te komen. Wat levert jouw product of dienst voor waarde aan je klant. Welke problemen worden met jouw product of dienst opgelost en welke voordelen levert het op.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Ik ben trainer van het voetbalelftal van mijn zoon, bezoek graag de wedstrijden van PSV en ga graag met vrienden koken/eten/drinken. Dit jaar ga ik de halve marathon van Eindhoven lopen, waarvoor ik nu aan het trainen ben. Tenslotte ben ik bestuurslid van een kinderopvang in mijn woonplaats Maarheeze, waar ik regelmatig tijd aan besteed.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter hiernaast, of neem contact op via +31 6 12782412 of j.beelen@hkb-advies.nl