Amber van Herk

Bedrijfskundig adviseur

Als startend bedrijfskundig adviseur heb ik een ondersteunende rol binnen HKB. Ik sluit de komende periode aan bij SLIM-trajecten, bedrijfswaarderingen, financiële vraagstukken en procesoptimalisaties. Mijn toegevoegde waarde binnen het team is mijn ervaring met onderzoek en dit doe ik ook voor jou als HKB klant. Mijn kracht zit in het vermogen om goed te luisteren. Ik maak de vertaalslag van de pijnpunten en/of wensen, naar een concreet plan en ondersteun in de implementatie hiervan.

Achtergrond

In de zomer van 2020 heb ik mijn master in Strategic Business Management aan de KU Leuven in Antwerpen afgerond. Daarvoor heb ik mijn bachelor in Business Administration in Brussel gehaald. Tijdens mijn studie speelden groepsprojecten een prominente rol, zoals internationaliseringstrajecten, SWOT-analyses en analytische methodes. Zo is dit mijn eerste baan, maar heb ik wel veel relevante praktische ervaring die ik meeneem naar HKB.

Een strategie op papier of in je hoofd? Mooi. Toch is de implementatie binnen je organisatie een ander verhaal. Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe we dat samen kunnen doen!