Alex Weyers

Ik beleef als Bosschenaar in mijn dagelijkse leven veel plezier aan deze mooie stad, de regio en de bourgondische cultuur. Plezier is voor mij dan ook een belangrijke voorwaarde in alles wat ik doe.  Privé maar zeker ook zakelijk! Met HKB ’s-Hertogenbosch zet ik dit plezier, samen met mijn brede kennis en ervaring, in om MKB-ondernemers in de regio te helpen nog succesvoller te zijn. En om nog meer plezier te beleven in datgene wat ze doen.

Wil jij als ondernemer

  • – een volgende stap maken met je bedrijf?
  • – meer controle over wat er in je bedrijf gebeurt?
  • – jouw bedrijfsprocessen of organisatiestructuur verbeteren?
  • – je medewerkers- en/of klanttevredenheid naar een hoger plan brengen?
  • – meer rendement uit je bedrijf halen?

Ik sta met HKB ’s-Hertogenbosch voor je klaar om je daarbij te helpen. Ik ben dé sparringpartner voor jou als ondernemer. Ik help je om het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Dit alles natuurlijk, waar het kan, met een glimlach.

Mijn specialisatiegebieden zijn: strategische veranderprojecten, procesoptimalisatie, logistieke en operationele processen, medewerkers-/klanttevredenheid en leiderschap.

Succes begint met doen wat je leuk vindt!

Ik heb SPD bedrijfsadministratie en logistiek management gestudeerd. Na mijn opleiding ben ik gestart als accountmanager horeca bij bierbrouwerij Bavaria (Swinckels Family Brewers). Binnen deze organisatie ben ik daarna als operationeel manager verantwoordelijk geweest voor de afdeling evenementen, horeca logistiek (transport en warehouse), customer support center en de afdeling horeca techniek en service. Na zo’n 20 jaar bij dit mooie familiebedrijf heb ik de overstap gemaakt naar de automotive als operationeel directeur.

In 2020 ben ik in het bedrijf PMC Moleneind/Uilenburg van mijn broer Maikel gestapt om hem te helpen met meer rust, plezier en een nog succesvoller bedrijf. In 2021 heb ik HKB ’s-Hertogenbosch opgericht. Hier help ik andere MKB-ondernemers om meer aan hun bedrijf en minder in hun bedrijf te werken. Ik help ze de volgende stap te maken en hun dromen te realiseren met wederom de focus op rust, plezier en een nog succesvoller bedrijf.

Ik ben getrouwd met Annemiek en samen met onze 2 dochters en onze zoon wonen we in ’s-Hertogenbosch. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden. Ook zoek ik graag de uitdaging op sportief vlak. Ik fiets graag, ben regelmatig te vinden in de sportschool en je kunt me tegenkomen op mijn SUP, peddelend over de Dommel of over de Ertveldplas. Verder houd ik van het bourgondische leven in deze regio, lees ik veel en maak ik graag muziek.

Mijn motto: succes begint met doen wat je leuk vindt!