Vacature Junior Bedrijfsadviseur voor het MKB

Heb jij je bedrijfskundige studie afgerond? Wil jij alle facetten van het bedrijfsleven leren kennen? En wil jij de kans krijgen om zelfstandig adviesopdrachten uit te voeren, maar wel terug te kunnen vallen op adviseurs wanneer jij dat nodig hebt? Dan hebben wij de baan voor jou!

Momenteel heeft HKB twee advieskantoren in Noord-Brabant en zijn we op zoek naar nieuwe junior adviseurs die zowel senior adviseurs kunnen ondersteunen als zelfstandig adviesopdrachten wil uitvoeren. We vinden het belangrijk dat de werkzaamheden goed aansluiten bij jouw studie, je interesses en de gebieden waar jij je in wilt ontwikkelen.

Heb jij het in je?

Jij bent:

  • – Afgestudeerd op een universitaire opleiding in de richting bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, management of strategie
  • – Leergierig en benieuwd naar de praktische toepassingen van de theorie geleerd in je opleiding
  • – Geïnteresseerd in het MKB en bedrijfsstrategie
  • – Op zoek naar een baan waarin jij meteen de kans krijgt zelfstandig met klanten aan de gang te gaan

Wij bieden:

  • – Een startersfunctie met marktconform salaris en snelle doorgroeimogelijkheden
  • – Veel zelfstandigheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
  • – Veel adviseurs waarop jij kunt terugvallen om te leren en te sparren
  • – Een gezellig en divers team waar jij deel van uit gaat maken
  • – Mogelijkheden om je te specialiseren op de door jouw gewenste vakgebieden

Wat is HKB?

HKB levert praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers. Onze focus ligt op resultaatverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering van het MKB in Noord-Brabant. Wij ondersteunen ondernemers die keuzes gaan maken en hier deskundige ondersteuning bij willen. Samen succesvoller zijn, kansen zien, plezier hebben, bereikbaar zijn en tastbaar waarde toevoegen zijn onze kernwaarden.

Reageer nu!

Hebben we je geprikkeld met deze functie? Ben je benieuwd of deze baan bij jou past? Stuur jouw motivatiebrief en C.V. naar Rick van Hout via r.vanhout@hkb-advies.nl. Als je eerst meer wilt weten over de functie, is Rick via hetzelfde mailadres of via mobiel (06-22038431) ook bereikbaar voor al jouw vragen.

We hopen je graag snel te kunnen begroeten voor een kop koffie!