Omgaan met groei
Strategie
Internationalisering
Financiering
Marketing & Verkoop
Personeel
Persoonlijk leiderschap
Bedrijfsadvies

Bedrijfsovername advies op maat

Heb jij een eigen bedrijf, dat je door de jaren heen hebt laten uitgroeien tot een mooie, gerespecteerde zaak? Maar is nu de tijd voor jou gekomen een stap terug te nemen en je bedrijf over te laten nemen door iemand anders? Dan raden wij je van harte aan om contact op te nemen met een specialist op het gebied van bedrijfsovername advies. Per slot van rekening komt er heel wat bij kijken om een bedrijf over te laten nemen door iemand anders. Zo kan de adviseur samen met jou bekijken wat de beste manier van overname is, maar ook bijvoorbeeld een bedrijfswaardering maken, zodat je precies weet wat jouw bedrijf waard is. HKB is een adviesbureau dat jouw bedrijfsovername graag op rolletjes wil laten verlopen.

Advies voor een bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is een proces waarbij heel wat komt kijken. Het is dan belangrijk om al van tevoren te weten wat er hierbij allemaal van jou wordt verwacht. De adviseurs van HKB helpen jou hierbij. Heb je bijvoorbeeld al kandidaten die interesse hebben in de overname van jouw bedrijf? Het kan zijn dat de volgende generatie jouw familiebedrijf over wil nemen, maar het is ook mogelijk dat er geen nageslacht is dat hier interesse voor heeft. Dan is het belangrijk om andere partijen te zoeken die een overname wel zien zitten. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Zo zorgen wij ervoor dat jij straks tevreden de sleutels van je bedrijf over kunt dragen.

Contact opnemen met ons adviesbureau voor je bedrijfsovername

Voor advies over een bedrijfsovername ben je bij HKB aan het juiste adres. We hebben voor een groot aantal klanten gezorgd voor een bedrijfsovername die soepel is verlopen. Maak dan ook een afspraak met ons als je hier meer over wil weten. In een persoonlijk gesprek nemen we met je door wat er allemaal mogelijk is en waar je op moet letten. We zetten op papier welke stappen er genomen moet worden om een gezond bedrijf over te kunnen dragen.

Contactformulier

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.