HKB Blog

HKB internationaal ondernemen

Klaar voor de start? Export! – Event RVO

Zie je kansen voor jouw product in het buitenland, maar zoek je hulp bij het zetten van de eerste stap? Of exporteert je al, maar wil je nieuwe markten verkennen? KLaar voor de start? Export! HKB is aanwezig op het RVO- Export event van dinsdag 19 maart 2019 als SIB-adviseur.

Lees verder »
Hoe vind je de perfecte kandidaat?

Hoe vind je de perfect kandidaat?

Uit de nieuwste cijfers van het CBS blijkt dat het vierde kwartaal van 2018 het laagste punt werkeloosheid heeft bereikt sinds het vierde kwartaal van 2008! En dan zijn natuurlijk alle goede kandidaten allang aan de slag! 

Via welke kanalen krijg je je vacature nu WEL onder de aandacht bij jouw potentiële nieuwe topper? Hoe vind je de perfecte kandidaat en waar moet je opletten? Simone Sleddens heeft het voor je uitgezocht. 

Lees verder »

De visie van Jack op 2019!

Afgelopen jaar heeft HKB Oirschot grote stappen in zijn groeistrategie gemaakt. We hebben adviseur Jack Kroon geïnterviewd en gevraagd hoe hij het jaar 2018 ervaren heeft. Wat 2019 gaat brengen voor HKB Oirschot en voor Jack. Wat zijn belangrijkste doel voor 2019 is en tot slot wat zijn advies is aan andere ondernemers om de gestelde doelen te bereiken.

Lees verder »

In 5 stappen naar inzichtelijke bedrijfsprocessen

Bedrijfsadviseur Max Beenen brengt processen van bedrijven in kaart. In de maanden dat hij werkzaam is bij HKB heeft hij al verschillende bedrijven procesmatig geanalyseerd en geadviseerd. Wat valt hem op? Hoe maak je processen inzichtelijk? Hoe kan je de kwaliteit van je organisatie verbeteren? Max deelt graag zijn inzichten.

Lees verder »
Bedrijfsadvies - Bedrijfsadviseurs MKB

De visie van Rob op 2019!

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar. HKB heeft vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen, een nieuwe huisstijl en naam gelanceerd en verhuisd naar een prachtige locatie in Veldhoven. En als klapper op de vuurpijl heeft de groei van HKB ervoor gezorgd dat we in 2018 onze 75e klant konden verwelkomen. Daarom hebben we Rob Bierens geïnterviewd en gevraagd om vooruit te kijken!

Lees verder »