Klaar voor de start? Export! - RVO Event

Zie je kansen voor jouw product in het buitenland, maar zoek je hulp bij het zetten van de eerste stap? Of exporteert je al, maar wil je nieuwe markten verkennen? Kom dan op dinsdag 19 maart naar de bijeenkomst Klaar voor de start? Export!

HKB en Klaar voor de start? Export!

Dinsdag 19 maart is Rick van Hout, als adviseur voor exportcoaching, aanwezig op het event. HKB is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB)’. Dat betekent dat wij ondernemers die aan de criteria voldoen, met een coachingsvoucher kunnen adviseren. Deze vouchers worden ter beschikking gesteld door RVO.nl. Wij helpen graag bij het aanvragen van deze coachingsvouchers. Klik hier als je meer wilt weten over HKB en individuele coachingstrajecten voor internationaal ondernemen.

Op het evenement spreekt Esther Raats-Coster. Esther neemt je mee in de wereld van internationaal ondernemen. Deze onderneemster in hart en nieren heeft haar voormalige bedrijf Bandridge Europe (leverancier van accessoires op het gebied van multimedia, audio en video) uitgebreid naar diverse activiteiten in 60 landen. Momenteel is ze coach en mentor van verschillende ondernemers.

Praktische informatie over het evenement:

• Locatie: Regina Coeli (Nonnen van Vught) Martinilaan 12, 5262 BR Vught
• Deelname: aanmelden vóór 13 maart 2019. De deelname is gratis (tenzij no-show: €75,00)
• Organisatoren: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, TNT & MKB-Nederland

Zien we jou terug bij dit event? Of wil je meer informatie? Mail naar r.vanhout@hkb-advies.nl

Aanmelden Klaar voor de Start? Export?

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.