HKB Blog

Martijn Buijtels AMB

Wat zegt onze opdrachtgever?

We kunnen natuurlijk ook zelf vertellen wat we doen, maar we laten veel liever onze opdrachtgevers aan het woord!
“Voor zowel mijn rol in het bedrijf als privé, heb ik veel meer rust gekregen omdat ik dingen heb los moéten laten.”

Lees verder »
Bedrijfsadvies - Bedrijfsadviseurs MKB

Strategie, wat moet ik ermee?

Hoe doelgericht is jouw bedrijf? Met een unieke strategie kan een bedrijf zich onderscheiden van haar concurrenten. Of is jouw organisatie ‘De hartenkoniging’ uit Alice en Wonderland? Die ontzettend hard werkt, maar nauwelijks merkt dat je het doel voor ogen bereikt.

Lees verder »
Groeistrategie - missie

Visie en missie, wat moet ik ermee?

Waarom is de ene organisatie succesvoller dan de andere? Deze vraag houdt
veel ondernemers bezig, zeker als het gaat om vergelijk in de eigen branche. Een succesvolle ondernemer is bezig met de wereld van morgen
en zijn rol daarin.

Lees verder »
Akoestiek Montage Brabant (Martijn Buijtels)

Martijn vindt controle door los te laten

“De dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat ons personeel daardoor werd opgeslokt  en er geen ruimte was voor andere kansen van buitenaf. De eerste stap die we zetten was om te zorgen voor duidelijke functies. Hierdoor kwam er veel rust. Er zijn heldere afspraken gemaakt en handvaten gecreëerd om te groeien, i.p.v. het proces te versnellen.”

Lees verder »
RVO

Het succes van gestructureerd internationaal ondernemen

Je levert een product of dienst waarvan je denkt, “waarom zou ik mij door landsgrenzen laten tegenhouden?” Aan de andere kant, voelt internationaal ondernemen als een achtbaan waarvan je uiteindelijk geen idee hebt waar je terecht komt. Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.Maar het allerbelangrijkste: Waarom is het dan zo belangrijk, gestructureerd te werk te gaan en een weloverwogen plan te hebben voordat je start?

Lees verder »