HKB is een adviesbureau en formulehuis met hoofdkantoor in Veldhoven. Wij exploiteren de formules HKB Voor succesvoller ondernemen! en Big Five For Life Training en Coaching. Onze organisatie groeit en wij breiden onze financiële administratie uit. Daarom zijn we op zoek naar een (parttime) financieel manager.

Ben jij een gedreven financieel professional die het overzicht houdt in financiële processen en de administratie van onze formules en bedrijven onder controle heeft? Wij zijn op zoek naar een Financieel Manager die verantwoordelijk zal zijn voor de financiële administratie van onze diverse bedrijven.

Ons bedrijf ontwikkeld zich in hoog tempo. Deze functie kan in de komende jaren in zijn huidige vorm bestaan, maar voor kandidaten met ambitie of ruimere ervaring zijn er ook kansen om zichzelf en de functie op diverse vlakken te ontwikkelen en de functie in zowel omvang (uren) als uitdaging te vergroten. (mogelijkheden zijn: financial of business controlling / juridische zaken / IT)

Nu reageren

Jouw taken

 • – Volledig zelfstandig voeren van de financiële administraties inclusief interne consolidaties;
 • – Bewaken van facturatieprocessen, inclusief doorbelastingen;
 • – Verzorgen van interne financiële rapportages en advisering rond verbetermogelijkheden aan de formuleleiding en de aangesloten adviseurs;
 • – Verzorgen en verwerken van BTW aangiftes
 • – Coördinatie van de loonadministratie
 • – Voorbereiden van jaarrekeningwerk voor de accountant;
 • – Voorbereiden en verwerken van betalingen en het beheren van debiteuren- en crediteurenadministratie;
 • – Optioneel: lichte juridische werkzaamheden zoals het bewaken van contracttermijnen van adviseurs, afhankelijk van jouw profiel.

Dit ben jij

 • -Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Accountancy, Finance & Control of SPD Bedrijfsadministratie. Kandidaten met MBO opleiding en overtuigende praktijkervaring worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.
 • -Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • -Je beschikt over een proactieve houding, bent flexibel, accuraat en kwaliteitsgericht;
 • -Je bent zelfstandig, innovatief ingesteld en houdt makkelijk het overzicht
 • -Je hebt kennis van Unit 4 Exact Online of vergelijkbare administratieve pakketten, aangevuld met praktische ervaring met BaseCone. We gaan er vanuit dat je vaardig bent met Office 365 op senior gebruikersniveau. Bij voorkeur heb je ervaring met rapportagesoftware

Nu solliciteren

Wat wij jou bieden

Over ons

We exploiteren 2 formules:
HKB  biedt bedrijfskundig advies aan voor het MKB en Big Five For Life is een wereldwijde bekende coachingsformule. Onze organisatie ondersteunt zelfstandige ondernemers binnen beide formules.

De missie van HKB is om ondernemers in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Dat doen we door ondernemers en hun bedrijven te begeleiden. We adviseren en zorgen dat plannen uitgevoerd worden. Ons bedrijfskundig adviesconcept bestaat sinds 2014 en vanaf 2018 werken we aan de uitbouw van onze franchiseformule. We hebben de ambitie om het ‘MKB-advieskantoor van Nederland en andere mooie plekken op de wereld te worden’. Om die ambitie te realiseren zoeken we naar ambitieuze mensen. Mensen die het verschil maken en mee bouwen aan het realiseren van onze droom. We zijn doeners en houden van een praktische aanpak. Onze kernwaarden zijn: plezier, toegevoegde waarde, bereikbaar zijn, samen succesvoller en kansen zien.

Vanuit dezelfde organisatie ondersteunen we nog een formule: Big Five for Life Training & Coaching. Deze formule is recent overgenomen en haar franchisenemers werken op het gebied van personal coaching. Met een uniek coachconcept willen we iedereen laten ontdekken wat voor hun de belangrijkste drijfveren in het leven zijn en stimuleren dat er daadwerkelijk naar geleefd wordt.

Vragen of Interesse?

Als jij denkt dat deze rol van Financieel Manager jou op het lijf geschreven is, reageer dan via het formulier op deze pagina of stuur  jouw motivatiebrief & CV naar Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl. Als je eerst meer wilt weten over deze functie, is Simone via hetzelfde e-mailadres of via mobiel 06-10466800 ook bereikbaar voor jouw vragen.

Nu solliciteren