Productieleider verspanen gezocht!

Onze relatie is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning en gevestigd in de omgeving van Eindhoven. Ze zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met een moderne en uitgebreide machine park vervaardigen ze producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Om de sterke groei in goede banen te leiden, zoeken ze een productieleider verspanen die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf.

Ze zoeken

Een Productieleider Verspanen die de verantwoordelijk op zich neemt voor de dagelijkse aansturing. Je toetst de opdrachten vanuit de werkvoorbereiding en instrueert je medewerkers vervolgens over de opdracht. Je bent de eindverantwoordelijke voor het geleverde resultaat van de afdeling en waarborgt de kwaliteit en kwantiteit van het gehele proces. Het meedenken over mogelijke rendementsverbeteringen en efficiëntere, goedkopere of kwalitatief betere verbeteringen zijn je tweede natuur.

Wat wordt geboden?

Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied. Een dynamische omgeving  waar je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Je komt te werken in een hecht team van 15 medewerkers. Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf.

Waarmee daag jij ons uit?

  • -Resultaatgericht / Samenwerken / Plannen en organiseren / Proactief / Probleemanalyse / Coachen / Groepsgericht Leidinggeven / Flexibel
  • -HBO diploma in een technische richting.;
  • -Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • -Uitgebreide kennis en ervaring met fijn mechanisch verspanen en de processen;

Ben jij enthousiast?

Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via oirschot@hkb-advies.nl.