Oprichting HKB Valkenswaard

Op 1 februari is HKB Valkenswaard opgericht door Jeroen Beelen. Jeroen is de eerste zelfstandige adviseur die zich dit jaar aansluit bij HKB. HKB is erg blij met deze versterking.

De dagen dat Jeroen op kantoor loopt zie je een grote lach op zijn gezicht. ‘Het gaat heel goed met me’, is dan ook het antwoord van Jeroen wanneer we vragen hoe het met hem gaat. Hij heeft zin om aan de slag te gaan. Hij ziet HKB als een organisatie die goed bij de persoon Jeroen past. De instelling van de mensen en de uitstraling naar buiten toe, vindt hij super.

Zelfstandig werken, maar nooit alleen

Jeroen heeft de ambitie om grotere verantwoordelijkheden te dragen. Zelf doelen bepalen en ze najagen. Dat is voor hem de absolute reden om bij HKB als zelfstandig adviseur te beginnen. Maar toch is een team van specialisten achter je hebben erg prettig. Ook ligt er een uitgebreid dienstenpakket klaar waar Jeroen zo mee aan de slag kan gaan. Jeroen: ‘Je werkt zelfstandig, maar zo voelt het niet.’ Jeroen presteert het beste wanneer hij deel uitmaakt van een prettig en sterk team. Bij HKB ervaart hij dat met een mooie mix van jong en oud. ‘Een team van doeners, die gezamenlijk de schouders eronder zetten, maar kritisch zijn en het lerende vermogen hebben om elkaar telkens te verbeteren’, zo zegt Jeroen.

Verbetering

Verbetering wil hij realiseren bij ondernemers in Valkenswaard, Waalre, Heeze, Leende en Cranendonck. Ondernemers succesvoller laten ondernemen, daar doet hij het voor. Met zijn ruime ervaring bij de Rabobank heeft hij al veel ondernemers geholpen. Hij was verantwoordelijk voor een groot portfolio bedrijven, waarbij vaak de nadruk lag op het financieren van deze ondernemingen. Volgens Jeroen raak je met deze financieringen eigenlijk alle vlakken die terugkomen bij de trajecten bij HKB. Hierdoor voelt hij zich erg prettig bij de werkwijze van HKB. Hij heeft veel vertrouwen in zijn start als oprichter van HKB Valkenswaard. Hij gaat ervoor zorgen dat ondernemers in de regio weer aan hun bedrijf kunnen werken, in plaats van erin.

‘Het behalen van doelen is geen sprint, maar een marathon’

Het kriebelt om mét ondernemers aan de slag te gaan

Jeroen heeft het meeste zin in de uitvoering van alle ambitieuze plannen die hij gaat vormen met ondernemers. In zijn tijd bij de Rabobank zat al het werk vaak in de voortrajecten. Maar wanneer er een succesvolle financiering was volbracht, begon het bij hem toch wel erg te kriebelen. Hij wilde ermee aan de slag. Hij wil ondernemers begeleiden met de implementatie van de plannen. Deze kans en mogelijkheid krijgt hij nu bij HKB.

Het doel voor zijn eerste jaar is om een goede basis te leggen voor een succesvolle adviespraktijk. Ook wil hij aan naamsbekendheid een flinke slag staan. In 12 maanden moet HKB Valkenswaard een bekende naam zijn in de regio.

Loyaal, betrouwbaar en commercieel sterk

Jeroen wordt door zijn eigen kring omschreven als loyaal en betrouwbaar. Dit past goed bij de visie van HKB, waarin duidelijk wordt gekozen voor een langetermijnrelatie met de klant. Gezien de ervaring van Jeroen ligt zijn kracht bij financieringen en het bouwen van commerciële proposities. Hij kan niet wachten om de verkoopcijfers van ondernemers een boost te geven!

Wil je meer over Jeroen weten? Of ben je benieuwd wat HKB voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op met HKB Valkenswaard

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.