Werkt u in of aan uw bedrijf?

  • > Ik vind geen goede werknemers…
  • > Mijn marge staat onder druk…
  • > Het lukt niet om efficiënter te werken…
  • > De toekomst is onzeker…
  • > Mijn mensen verwachten van alles van mij…

Herkent u zich als ondernemer in één of meer bovenstaande onderwerpen? Dat is zeker niet vreemd of verontrustend: dit zijn namelijk de uitdagingen waar u als ondernemer iedere dag voor staat. En toch zien we bij dezelfde omstandigheden een groot verschil in de performance van ondernemingen en ondernemers. En dit kan variëren van ten onder gaan tot zelfs floreren en groeien.

Eén eigenschap hebben de beter-presterende bedrijven met elkaar gemeen: de ondernemer is in staat om aan zijn bedrijf te werken in plaats van alleen maar er in. Hij of zij neemt regelmatig wat afstand van de operatie en richt zich ook op het creëren van structuren en strategieën. Bovendien beseft hij of zij als geen ander dat iedere ontwikkelingsfase van een onderneming om andere leiderschapscapaciteiten vraagt.

Over dit onderwerp organiseer ik op 25 april een HKB Ondernemerscafé voor de ondernemers in de regio Antwerpen.

Een HKB Ondernemerscafé is een bijeenkomst waarbij ondernemers met elkaar praten over wat hun bezighoudt en waar daadwerkelijk ervaringen worden gedeeld. Er ontstaan mooie kruisbestuivingen en wellicht gaat u naar huis met nieuwe inzichten en nieuwe energie.

Gratis toegankelijk voor ondernemers
Sparren met andere ondernemers
Praktijkervaring van een ondernemer
Inhoudelijke kennis van HKB specialist

Locatie en programma

Het HKB Ondernemerscafé vindt plaats op 25 april.

Tijdens deze avond licht een collega-ondernemer toe hoe dit proces bij hem is gegaan. Waar kwam hij vandaan en waar staat hij nu? Vervolgens gaan we in workshop vorm met elkaar aan de slag om stil te staan bij hoe dit voor u is. We gaan uit van een interactieve setting en actieve deelname van de deelnemers.

We ontvangen u graag in het Business Center Terbekehof aan de Terbekehofdreef 43 te Wilrijk.

17:30 ontvangst met broodje/soep
18:00 welkom
18:30 gastspreker
19:00 workshop
20:00 bespreken resultaten workshop
20:30 afsluitende borrel

Schrijft u zich in middels onderstaand formulier

Naam(Vereist)