Events

HKB organiseert evenementen voor en door ondernemers.

Een van deze evenementen is het HKB ondernemerscafé. Een praktische avond waar ondernemers van elkaar gehoord en geleerd hebben. Dit organiseert HKB in samenwerking met een aantal partners en specialisten, zodat je altijd volop inspiratie huiswaarts keert.

HKB organiseert, in samenwerking met een aantal partners, evenementen speciaal voor en door ondernemers: HKB Ondernemerscafé.


 

Houd onze agenda in de gaten voor aankomende events!

 

Tilbox

De afgelopen jaren heeft Tilbox een enorme groei doorgemaakt. Net als bij veel bedrijven, brengt dit groeistuipen met zich mee en liepen we tegen diverse problemen aan die verdere groei in de weg stonden. Rob Bierens, adviseur van HKB, bood ondersteuning waar bij ons de know-how ontbrak. Zo hielp Rob ons met het optimaliseren van processen en het verbeteren van de sales. Momenteel is hij nog steeds wekelijks bij Tilbox te vinden om er mede voor te zorgen dat het personeel naar een hoger level wordt getild om de verwachte groei mogelijk te maken.

Frank Tilburgs
Directeur

Berlingr

Ik heb met Rob en Frans de workshop ‘bedrijfsplan op een A4’ doorlopen. Aan de hand van dat plan ben ik met Frans een traject in gegaan om een actieplan op te stellen voor de komende 4 jaar. Een onderdeel van het actieplan is een promotieplan, dit zijn we de komende periode aan het uitvoeren. Frans heeft ons een spiegel voorgehouden zodat we weer een heldere focus hebben. HKB is voor ons de stok achter de deur zodat we zaken aanpakken en de gemaakte plannen niet in de kast laten liggen.

Juup Willems
Directeur