Welkom Puck van Roij

Bedrijfskundig adviseur

Sinds maart 2020 is Puck van Roij bij ons werkzaam als Bedrijfskundig adviseur bij HKB Oirschot. Zij heeft in 2018 de Bachelor International Business aan de Universiteit van Maastricht cum laude afgerond, waarbij zij het laatste deel van haar studie heeft doorgebracht in Lissabon. Hierna heeft zij de Master Strategic Management gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij de eerste consulting ervaring heeft opgedaan bij verschillende grote bedrijven. Ook heeft zij een Extended Master gedaan bij kledingketen Shoeby, waar ze o.a. verantwoordelijk was voor de uitrol van ruim 100 DHL servicepunten.

Waarom HKB?

‘Voor mij voelde HKB al direct goed aan. Een kleinschalige organisatie waar ik een écht verschil kan  maken voor ondernemers en hen kan helpen het allerbeste te halen uit hun organisatie. Daarnaast spreken de gevarieerde werkzaamheden bij HKB mij erg aan – geen enkele dag is hetzelfde!

Wat zijn je sterke punten binnen HKB?

‘De vertaalslag maken van strategie naar tactiek en dit vervolgens operationeel managen is een van mijn sterkste punten. Ik ben gedreven en doelgericht, waardoor ik overzicht kan creëren binnen complexe projecten en deze efficiënt kan uitvoeren.’

Specialiteiten binnen HKB:
– Groeistrategie
– Internationalisatie
– Bedrijfsverbetering 

 Wie is Puck?

‘Ik heb een passie voor reizen – van citytrips in Europa tot aan verre reizen in Azië, ik ben overal voor in. Verder houd ik ontzettend van wijntjes drinken op het terras en van winkelen. Ik ben 22 jaar geleden geboren in het pittoreske Lage Mierde, maar ga binnenkort met mijn vriend samenwonen in Bladel.’