Vacature: Marketing & Communicatie specialist (32-40 uur)

Ben jij een allround en ondernemende Marketing- en Communicatiespecialist? Wil je de 2 mooiste concepten die er bestaan mee in de markt zetten? En ben je daarnaast ook in staat om spraakmakende on- en offline campagnes op te zetten en de kracht van ‘mond-tot-mond’ te benutten? Dan hebben wij jouw droombaan!

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent onze kracht op marketing- en communicatiegebied. Je begrijpt onze missie en bent verantwoordelijk voor alle communicatie richting leads, klanten en aspirant-franchisenemers over de ontwikkelingen binnen beide organisaties. Hiermee zorg je voor: steeds grotere aandacht voor beide merken en de diensten die we bieden aan de doelgroepen van de beide formules.

 

Jouw taken

 • – Interne en externe communicatie voor de propositie en marketingplannen van beide bedrijven;
 • – Het opzetten (en implementeren) van een marketingfunnel (offline & online) voor beide bedrijven;
 • – Het ontwikkelen en ondersteunen van effectieve lokale marketing ten behoeve van onze franchisenemers;
 • – Social Media; het produceren van aansprekende content in woord & beeld, zelf en met behulp van leveranciers die je scherp en met oog voor de relatie aanstuurt.

Dit ben jij

 • – Je hebt je sporen in marketing en communicatie al ruimschoots verdiend. 
 • – Je bent creatief, denkt in verhalen en kunt die beeldend tot leven wekken in beeld en tekst. 
 • – Je hebt kennis van actuele ontwikkelingen in het vakgebied. 
 • – Je bent enthousiast, praktisch, onafhankelijk en ondernemend. 
 • – Je hebt kennis van online-marketing of bent bereid je hierin te verdiepen.  
 • – Je hebt een hbo opleiding in de richting marketing & communicatie afgerond en hebt binding/affiniteit met bedrijfskundige advisering en personal coaching.

Wat wij jou bieden

Uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is!
Bruto salaris tussen de € 3.250 en € 3.750 per maand, afgestemd op jouw ervaring.
Veel kansen om je door te ontwikkelen in een ambitieus bedrijf
Gezellig en informeel team

Waar is die droombaan dan?

De missie van HKB is om ondernemers in het MKB met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. Dat doen we door ondernemers en hun bedrijven te begeleiden. We adviseren en zorgen dat plannen uitgevoerd worden. Ons bedrijfskundig adviesconcept bestaat sinds 2014 en vanaf 2018 werken we aan de uitbouw van ons concept middels een franchiseformule. We hebben de ambitie om het ‘MKB-advieskantoor van Nederland en andere mooie plekken op de wereld te worden’. Om die ambitie te realiseren zoeken we naar ambitieuze mensen. Mensen die het verschil maken en mee bouwen aan het realiseren van onze droom. We zijn doeners en houden van een praktische aanpak. Onze kernwaarden zijn: plezier, toegevoegde waarde, bereikbaar zijn, samen succesvoller en kansen zien.

Vanuit dezelfde organisatie ondersteunen we nog een formule: Big Five For Life. Deze formule is recent overgenomen en haar franchisenemers werken op het gebied van personal coaching. Met een uniek coachconcept willen we iedereen laten ontdekken wat voor hun de belangrijkste drijfveren in het leven zijn en stimuleren dat er daadwerkelijk naar geleefd wordt.

Vragen of Interesse?

Als jij denkt dat deze rol van Marketing- & Communicatiespecialist jou op het lijf geschreven is, stuur dan jouw motivatiebrief & CV of filmpje naar Simone Sleddens via s.sleddens@hkb-advies.nl. Als je eerst meer wilt weten over deze functie, is Simone via hetzelfde e-mailadres of via mobiel 06-10466800 ook bereikbaar voor jouw vragen.

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Upload hier je C.V.
 • Geef hier aan waarom jij deze vacature ziet zitten!