Vacature Marketing & Communicatie medewerker

Ben jij die professional in marketing & communicatie die helemaal up-to-date is op gebied van online marketing en communicatie? Zie je het als een uitdaging om je expertise breed in te zetten & leads te genereren? Ben je ambitieus en wil je voor een jong, snelgroeiend bedrijf werken waar je echt kansen kunt pakken en al snel veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan ben jij vast onze nieuwe marketing & communicatie medewerker!

Als Marketing & communicatie medewerker bij HKB heb je een veelzijdige rol. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de marketing om de groei van HKB mogelijk te maken. Samen met de Marketing adviseur bepaal je de marketing & communicatie strategie en bepaal je de contentplanning. Tegelijkertijd weet je ook van aanpakken en haal je zelfstandig de informatie op die je nodig hebt voor het schrijven van je content In deze rol bepaal jij het succes van jouw plannen.

Daarnaast is de Marketing & communicatie medewerker ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van en ondersteunen bij de marketing content van een aantal van onze opdrachtgevers (MKB ondernemers). Je schakelt gemakkelijk tussen de bedrijven en hun producten en weet de content van jouw klanten met jouw positief-kritische instelling & prettige schrijfstijl naar een hoger niveau te tillen.

Voor de opbouw van de HKB Franchise formule denk je mee en werk je aan de leadgeneratie voor de de HKB Franchisenemers & hun potentiële klanten. Samen met de franchisenemer werk je een plan uit en werk je mee aan het succes van zijn vestiging. Dit door actief te benaderen van zijn netwerk & het ondersteunen in de uitvoering van zijn marketingplan.

 

Heb jij het in je?

Jouw taken:
– Het uitvoeren van alle marketing gerelateerde vraagstukken, opdrachten en kansen bij HKB;
– Het uitvoeren van de contentplanning en communicatievraagstukken bij klanten met ondersteuning van de betrokken adviseurs;
– Het uitvoeren van alle marketing rondom de opbouw van de HKB Franchise formule;
– Online activiteiten plannen, coördineren, uitvoeren, bijsturen en analyseren;
– Opstellen en begeleiden van communicatie-uitingen;
– Het vergroten van de zichtbaarheid van de organisatie & de adviseurs door het genereren van leads & publiciteit.

De ideale kandidaat:
– Beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van marketing, communicatie,
bedrijfseconomie;
– Is commercieel, klantvriendelijk, creatief, flexibel, coördinerend, zelfstandig en initiatiefrijk;
– Beschikt over een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid;
– Is op korte termijn beschikbaar.

Aanbod:
– Een afwisselende functie met veel verschillende werkzaamheden op meerdere gebieden;
– Marktconform salaris;
– Veel zelfstandigheid, maar ook ondersteuning waar nodig;
– Een belangrijke rol in een ambitieus uitdagend bedrijf met een zakelijke, maar gezellige en informele werksfeer;
– De mogelijkheid om met veel bedrijven kennis te maken bij hen echt waarde te kunnen toevoegen door jouw expertise op marketing & communicatie
– Veel kansen om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met HKB.

Reageer nu!

Hebben we je geprikkeld met deze functie? Ben je benieuwd of deze baan bij jou past? Stuur jouw motivatiebrief en C.V. naar Rick van Hout via r.vanhout@hkb-advies.nl. Als je eerst meer wilt weten over de functie, is Rick via hetzelfde mailadres of via mobiel (06-22038431) ook bereikbaar voor al jouw vragen.

We hopen je graag snel te kunnen begroeten voor een kop koffie!

  • Upload hier je C.V.
  • Geef hier aan waarom jij deze vacature ziet zitten!