Nieuwe HKB-module geeft jou gemakkelijk financieel inzicht

We kijken continu hoe we onze waarde voor jouw bedrijf kunnen verhogen. Uiteraard wanneer we in het bedrijf aanwezig zijn, maar ook wanneer we er niet zijn. Met aanvullende diensten houden we de waarde continu in stand. Een nieuwe aanvullende dienst binnen HKB, is MKS (ManagementKompasSysteem). MKS is een methode, die wordt ondersteund met tools, waarmee financiële analyses en kostenbegrotingen kunnen worden gemaakt. De tool is gebaseerd op de belangrijkste processen en resultaten waar jij als ondernemer elke dag direct invloed op kan uitoefenen. MKS is geïntegreerd in onze HKB-producten (Actieplan voor Succesvol Ondernemen en DaVinci bedrijfsverbeterprogramma).

De meeste ondernemers sturen financieel op hun bankstand, maar hebben geen duidelijk zicht op de daadwerkelijke kosten iedere dag of op de omzet die op dagdagelijkse basis wordt behaald. Daar wél inzicht in hebben is cruciaal, het toont of de gekozen strategie zich ook daadwerkelijk uitbetaald in euro’s.

Voordelen

MKS geeft gemakkelijk financieel inzicht. Door een focus op 6 KPI’s -Key Performance Indicators: de belangrijkste resultaten en cijfers- maakt het op een heldere manier duidelijk wat het verband is tussen de meest belangrijke processen en de financiële resultaten van jouw organisatie. Deze kernprocessen kunnen een directe invloed hebben op 80% van het totale resultaat. Het bijhouden van de financiële status van jouw bedrijf gaat snel en gemakkelijk met MKS. Dit geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om de KPI’s continu in de gaten te houden. We kunnen samen tijdig informeren en anticiperen wanneer dat nodig is. Zo houden we nóg scherper zicht of jij als ondernemer ‘on track’ loopt om de financiële doelstelling te behalen. Is dat zo? Mooi. Is dat niet zo? Dan kunnen we snel verbeteren. Doordat we een vaster en sneller ritme kunnen inbouwen worden de resultaten beter.

MKS is de gebruiksvriendelijke en praktische tool om financieel te kunnen sturen binnen jouw organisatie! Met de juiste begeleiding kan iedereen ermee overweg, ook wanneer je minder thuis bent in financiën.

Meer weten?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.