Nieuwe gezichten bij HKB!

Niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe gezichten bij HKB! In september versterken Simone Sleddens-Dirx Max Beenen & Judith Beeren ons team. 

Simone zal ons team komen versterken als Office manager. Een rol die haar op het lijf geschreven staat. “Ik ben een echte spin in het web en houd van afwisselende werkzaamheden. Dat komt bij mijn rol als Office Manager goed van pas.  Daarnaast ben ik erg service gericht, en houd ik er van een stabiele werkomgeving te creëren voor iedereen.”

In deze stabiele werkomgeving is ook ruimte voor Max, die als junior Bedrijfsadviseur zowel het team van HKB Veldhoven, als van HKB Oirschot komt versterken. De verscheidenheid in opdrachten, komt daarbij goed uit: “Wat mij aanspreekt in HKB? De verschillende klanten met verschillende opdrachten, gepaard met de daadkrachtige en praktische oplossingen van HKB, maakt het voor mij een match.” 

Last but not least, is Judith bij HKB begonnen met het afstuderen voor haar Universitaire Master. “Waarom afstuderen bij HKB? Aangezien ik tijdens mijn Master Strategic Management de richting van Consultancy heb gekozen, kan ik tijdens mijn afstudeerstage voor HKB ondervinden hoe de theorie van deze vakken zich in de praktijk uit en mijn kennis hier meteen in de praktijk toepassen! “

Veel plezier en succes alledrie!