De MKB Ondernemers Experience, waarom zou je deelnemen?

We vragen het Rob Bierens!

Beschrijf de MKB Ondernemers Experience.

“De MKB Ondernemers Experience is een reis die een groep ondernemers samen aangaat. Ze leren van elkaar en stellen zichzelf bloot om een betere ondernemer te worden. We bezoeken elkaars bedrijven en we gaan met elkaar de diepte in over kansen voor het bedrijf. Door de verschillende branches van de ondernemers, ontstaan er verschillende invalshoeken om over te discussiëren. Ook krijgen ze vaardigheden aangereikt die helpen bij het ondernemerschap. De MKB Ondernemers Experience is een samenwerking tussen HKB en Ton Wouters Klantwaarde.”

Voor wie is de MKB Ondernemers Experience?

“De MKB Ondernemers Experience is voor ondernemers die willen sparren met andere ondernemers, op basis van bedrijfskundige vraagstukken.”

Hoe zie het traject van de MKB Ondernemers Experience eruit?

“Deelnemers starten met een test om de ondernemersvaardigheden in kaart te brengen, die we vervolgens bespreken in een coachingstraining. Daarna volgen groepssessies bij de bedrijven op locatie, waarbij én thema centraal staat. Halverwege het traject vindt een tweede individueel coachingsgesprek plaats om de voortgang met persoonlijke tips te bespreken, om zo het maximale uit het traject te halen. Daarop volgen nog 4 bijeenkomsten, waarbij de laatste met een feestelijke afsluiting!”

Wat is het succes van de MKB Ondernemers Experience?

“Je leert op een hele praktische manier van elkaar, terwijl je toch de structuur hebt van een georganiseerd traject.”

Waarom de samenwerking met Ton Wouters Klantwaarde & HKB?

“De capaciteiten van HKB en TWK sluiten perfect op elkaar aan. Evenals onze visie op het ondernemerschap.”

MKB ONdernemers Experience

Ben je benieuwd? Twijfel niet en neem contact op met Rob Bierens (06 21 52 15 20) of Ton Wouters (06 22 91 49 80). Of meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 2 september 2019.

Praktische informatie
Datum: 2-09-2019
Tijd: 19:00-20:30uur
Locatie: HKB Veldhoven, Dorpstraat 173